Citește și
9 Comentarii
  1. AntiProști spune

    Piatra Neamț cel mai furat oraș din România. Parol. Am dovezi.

  2. Lucian spune

    Da-ți o fugă în Serbia Centrală la Paracin. Nu e oraș turistic. E ca la Roman. Ce liniște și ce ospitalitate poți găsi, eu nu pot povesti. Seara se închide circulația în centru și tot orașul este la plimbare. Nu vezi oameni nervoși sau supărați sau cerșetori.
    Să fii în afara ue și nato e un mare avantaj, chiar dacă la telecomunicații te taxează ca zona 4. Ue știe de ce. Sârbii reprezintă cel mai mare popor european. Cinste lor. Românii sunt leprele și răpănoșii și lingăii Europei.
    Ca ziarist, poți face o documentare și scrie o părere. La vară mergi prin afara ue să vezi ce bine e.
    La 20 km de Paracin, la Jagodina e un frumos Aqua Park. Pe la sârbi nu au ce căuta nemțălăii de la supermarketuri. Fără lidlkauflandplusbillametropractiker și tot neamul lor cel răpănos și fascist.
    Despre bulgarii din ue, pot să vă povestesc chestii întâmplate tot anul acesta, dar corupția la vamă și degradarea calității vieții se simte de la an la an. Și asta în ultimii patru ani.
    Cu respect, un cetățean umblat, cu studii superioare, antimanelist dar mai sărac, dar în dreptul căruia mai e afișat drapelul nostru la concursurile internaționale.
    Mai vorbim. De vreți.

    1. Marius spune

      Daca tu crezi ca problemele Romaniei se trag de la UE si NATO inseamna ca ai facut facultatea degeaba…

      1. Lucian spune

        Normal că degeaba. La facultatea de matematică a Universității Al I Cuza Iași, între anii 90-95, nu am avut cursuri de cum să furăm țara. În folos propriu. În schimb pe la inspectorat erau marii țărăniști și liberali ca dumitreasa care dădeau ei…. Știința și valoarea (gen POSTOLICĂ) era nulă.
        Spune tu, că eu îs mai prost.
        Spune și tu ce ai studiat.
        Să fim calmi, că chiar vreau să aflu argumentele tale.
        Aș vrea să știu și vârsta ta.

    2. Eusebiu spune

      Un comentariu argumentat! Subscriu!

  3. eu spune

    asta cu piatra neamt ,cel mai frumos oras din romania e la fel ca si cu romania,cea mai frumoasa tara…pentru cei ce nu au iesit din orasul asta,da o fi…dar sa fim realisti..e departe de adevar

  4. domnu' dan spune

    Foarte frumos oras, pacat doar ca-i admirat doar de bugetari si pensionari. Restul lumii nu are niciun viitor aici.

    1. Cititor de stele... de 5***** spune

      Central Plazza, Grand Ho(s)tel Ceahlau, The Times, Library, Artist La un „J”, AnaSPA, Cassablanca, Tequilla, Noir si cate multe altele or mai fi …. toate-s destinate doar pensionarilor, bugetarilor si inspectorilor ANAF

  5. HORATIU spune

    POZELE sunt FRUMOASE ! DAR trebuie vazut si in spatele acestor instalatii ,ghirlande , luminite CE ESTE , REALITATEA asa pe moment iti dau o anumita stare ,dar cand se depaseste momentul revii la REALITATE care din pacate e CRUDA ! SARBATORILE trec dupa vine NOTA DE PLATA , nota care e lunga si cuprinzatoare .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate