Reclamatii de furt

0

În ziua de 10 decembrie, în jurul orei 10.00, Postul de Politie Sagna a fost sesizat de către S. Laura, din localitatea Stănita, judetul Neamt, despre faptul că, în noaptea de 09/10 decembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns, prin efractie, în incinta barului apartinând unei societăti comerciale din comună, si au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice si, din sertarul unui dulap, suma de 540 lei. În urma cercetărilor efectuate, politistii au identificat autorii furtului ca fiind P. Eduard, de 22 ani, din comuna Sagna, judetul Neamt si C. Iulian, de 23 ani, din municipiul Roman, judetul Neamt. Prin extinderea cercetărilor, politistii au stabilit că P. Eduard, în noaptea de 07/08 noiembrie a.c., a pătruns, prin efractie, în locuinta lui C. Valerica, din comuna Sagna, judetul Neamt, de unde a sustras bunuri în valoare de 4870 lei. P. Eduard si C. Iulian au fost retinuti pe bază de ordonantă pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, fiind prezentati, în ziua de 11 decembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Instanta a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.

În ziua de 11 decembrie, în jurul orei 10.30, o patrulă de politisti rutieri de la Politia municipiului Piatra-Neamt i-au depistat, pe strada Izvoare, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, pe D. Andrei, de 21 ani, D. Vasile de 30 ani, D. Constantin, de 29 ani, P. Gheorghe, de 29 ani si R. Daniel, de 33 ani, toti din Piatra-Neamt, judetul Neamt, care transportau cu două atelaje mai multe suluri de plasă din sârma împletită. În urma verificărilor efectuate, politistii au stabilit că cei cinci tineri s-au deplasat, în aceeasi zi, în comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt, unde au demontat 10 metri liniari de plasa din sârmă ce împrejmuiau o fermă dezafectată. Prejudiciul cauzat a fost stabilit la aproximativ 1.200 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Stiri Neamt

IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate