Liceul de Artă Victor Brauner rămâne cu aceeași conducere

8

Din motive pe care nu le comentăm cel care era pmoscalu-lumitaropus să preia locul doamnei Moscalu Luminița la conducerea Liceului de Artă a renunțat, așa că unul dintre cei mai performanți manageri din învățământul nemțean rămâne pe poziția de director.
Orice este în spatele acestei mișcări, faptul că indiferent de culoarea politică un director performant a rămas pe poziție este un gest care dă speranțe de normalitate în învățământul nemțean.
Mulțumim tuturor celor care au luat atitudine în legătură cu acest subiect.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. daniela radu spune

    Ia verificati putin si cum stau lucrurile la Colegiu National Gheorghe Asachi , Piatra Neamt, cum sunt obligati oameni care mai au pana la varsta de pensionare sa iasa la pensie, cum sunt date posturille cu preferinta, cum se titularizeaza oameni fictiv . Acolo e o bulibaseala totala.

    ADMIN: 0233.222111 cine are ceva de spus ne poate suna … nu umblăm noi să facem dreptate pentru oamenii care nu au curajul să vorbească …

  2. Dan spune

    Faptul ca unii mai pleaca la pensie sau se apropie vertiginos are legatura cu banii de salarii care nu ajung niciodata. Vezi legea finantarii per capita. Vremea normelor duble a apus. Nu tine de ”umanitatea” liderului. Sunt legi și proceduri noi care trebuie respectate. Pretuirea nu ar trebui sa aiba legatura cu zecile de ore suplimentare care se fac sau nu, care afecteaza încadrarea in norma impusa.

  3. legio spune

    Cand se da un nume romanesc liceului de arta ? ce nu avem personalitati de cultura si arta in acest judet ,care merita sa dea numele acestui liceu?

    1. Cristina spune

      E cel mai bun artist pe care l-a oferit orașul Piatra – Neamț până acum. Și e năascut la Piatra – Neamț. http://www.neamt.ro/cmj/brauner/biografie.shtml

      1. legio spune

        Cristina vezi ca macaie , sant destule personalitati ale jud Neamt care pot da numele acestui liceu , Brauner sa se numeasca un liceu din Palestina invadata de evrei, ca Moldova stie de ce este regiunea cea mai saraca din Romania si nu simt o placere sa mai aud de nume de alogeni.

  4. Istoricul de serviciu spune

    Acum trei ani patrulau sobolanii pe holuri. In unele clase ploua. Adjunctul de serviciu era intr-o trezie continua. In curte erau gropi si balti. Sub scara era barfa. Cu munca si cu ajutorul lui Dumnezeu acum este mai bine.
    Uitucii sa ia ceva hapuri de minte

  5. Monica spune

    Despre tensiunile din interiorul liceului si nemultumirile cadrelor vis a vis de modul in care sunt tratati nu scrie nimeni. Managerul unei scoli trebuie sa fie un lider care sa isi coordoneze cadrele ca acestea sa se simta apreciate, incercati sa aflati cati profesori de valoare au parasit liceul de arta din cauza modului in care au fost persecutati de aceasta conducere. Si cati nu au incotro si raman acolo, precum si tensiunea si stresul zilnic la care sunt supusi din cauza calitatii de „om” pe care mai intai un lider ar trebui sa o aiba si care in acest caz, „lipseste cu desavarsire”.

    1. Istoricul de serviciu spune

      Acum trei ani patrulau sobolanii pe holuri. In unele clase ploua. Adjunctul de serviciu era intr-o trezie continua. In curte erau gropi si balti. Sub scara era barfa. Cu munca si cu ajutorul lui Dumnezeu acum este mai bine.
      Uitucii sa ia ceva hapuri de minte

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate