Lily, noua ”dronă selfie”, în valoare de 499$

0

Iată că se pare că în 2015 avem drone care să facă selfie-uri pentru noi, deoarece încercarea de a ne păstra expresia feței neschimbată în timp ce încercăm să apăsăm butonul de pe ecranul telefonului ne testează capacitățile multifuncționale.

Dispozitivul ar fi capabil să zboare timp de 20 de minute, urmărindu-și proprietarul și făcând poze și înregistrări video cu acesta. 

Lily ar fi capabilă să realizeze înregistrări video HD de 1080p la 60 de cadre pe secundă sau de 720p la 120 de cadre pe secundă pentru mișcarea cu încetinitorul, precum și fotografii de 12 megapixeli.

Necesită două ore pentru încărcare și poate sta în aer 20 de minute, până la următoarea reîncărcare. Dispozitivul poate zbura de la 1,75m până la 15m deasupra capului proprietarului său, pentru a evita accidentele, cu o viteză medie de 15 mile/oră (24km/oră).

Proprietarii vor purta un dispozitiv de urmărire pentru a se asigura că dispozitivul îi urmează.

Producătorul dispozitivului Lily a lansat pre-comenzi pentru dispozitiv pornind de la 499 dolari (£ 319), pentru cumpărătorii care plătesc imediat, și nu la momentul livrării, metodă prin care compania susține că „ne ajută la reducerea riscului”. Prețul va crește la 999 dolari (£ 638) odată ce va fi lansat spre vânzare.

Compania producătoare a fost fondată de un grup de absolvenți ai Universității Berkeley din California.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate