Cea de a IV-a editie Spring Fashion Day

0

La finalul saptamanii trecute, orasul Piatra Neamt a gazduit cea de a IV-a editie Spring Fashion Day. Evenimentul si-a propus sa susțina și sa promoveze producatorii din domeniul confectiilor, designerii si artistii locali, si sa reprezinte interesele acestora, facandu-i vizibili.

Si in acest an, cererea împătimiților si a iubitorilor de moda, s-a dovedit a fi una mare, locatia care a gazduit evenimentul fiind neincapatoare pentru toti cei care si au dorit sa fie prezenti la eveniment. Anul acesta, si au prezentat creatiile 7 dintre artistii si producatorii din Neamt.

In deschidere, am regasit-o pe artista Andra Margina si colectia de tricouri, intitulata Big Eyes! Aceasta colectie a fost creata tocmai pentru a arata o poveste de dragoste, de prietenie, o emotie de primavara , o poveste de suflet ! Evenimentul a continuat cu o colectie semnata tot de un artist plastic. Colectia Outsider Art Fashion by Dimisca, care a adus in prim plan tinute si pentru domnisoare si pentru domni, promoveaza lucrari semnate de artist imprimate pe bumbac, matase, piele sau pe diverse accesorii, intr-un stil vesel, colorat si artistic! Prezentarea cu numarul trei, a fost colectia propusa de Vero Atelier, numita Rainbow. Asta pentru ca fiecare rochie are o culoare din curcubeu, iar starile care s-au dorit a fi transmise sunt cele de optimism, frumusete si fericire! Tanara Barbara Langellotti, s-a prezentat la evenimentul de moda cu o colectie intitulata Go crazy. Colectia reprezinta contrastul puternic dintre bine si rau, puternic si slab, aspru si matasos, cald si rece. Nici domnii, nu au fost uitati, 6AM Look a venit in atentia publicului masculin cu o serie de tinute nu doar la moda, ci si confortabile, cu un croi pe linia corpului, materiale naturale si un strop de culoare. Sysy Atelier si a lansat colectia numita Yamur, care in limba turca inseamna ,,ploaie. Rochiile au incantat simturile prin diafanul matasii, prin florile dantelate lucrate manual, dar mai ales prin naturaletea imbinarii voalului cu matasea. Inchiderea seratei de moda, a apartinut colectiei Fiori di Lusso by Annami Couture. Colectia de rochii de seara, rochii de mireasa si costume de miri isi propune un stil vestimentar curat, simplu, minimalist cu linii fine de croi si materiale romantice , usor edgy, condimentat de drapaje nonsalante , printuri floreale si detalii sparkly.

Seara a fost presarata si cu o degustare de vinuri delicate de la Crama Oprisor si cu interpretarea muzicala a tinerei artiste Ana Maria Oita. Make up artistul Georgiana Brasoveanu si hair stylistul Eliza Roibu, au fost responsabile pentru imaginea impecabila a modelelor care au prezentat colectiile la Spring Fashion Day. Evenimentul organizat de Asociatia Culturala Euro Art Events si Talida Models s-a desfasurat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local, vineri 24 aprilie la Artist Lounge! ,,Ne bucuram ca am putut organiza si anul acesta, un eveniment care a intrat deja agenda evenimentelor culturale de la Piatra Neamt. Desi am fost nevoiti sa ne restrangem din motive financiare, suntem convinsi ca am reusit sa oferim o seara reusita iubitorilor de moda. Colectiile prezentate au fost deosebite, iar designerii si artistii care si au prezentat creatiile au depus multa munca, talent si inspiratie. Felicitari tuturor!’’ a declarat organizatorul.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate