99% sanse sa vina apa

0

Joi la ora 5, la Scoala nr. 2 s-a adunat lumea nemultumita si fara apa din cartierul Maratei cu scopul de a vedea luminita de la capatul conductei si a stabili cine trebuie linsat.
Intalnirea a fost tipic romaneasca cu ceva „ho” şi „tio” , noroc de un propietar care era avocat si a gasit metodele sa se inteleaga cu lumea. In rest, totul tipic romanesc: actualul presedinte de asociatie si-a dat demisia, dupa care a fost demis de multimea nemultumita. Oamenii tot nu au inteles de unde au ei de platit sumele colosale adunate. Reprezentantii Apaserv au incercat sa vorbeasca, dar nu au putut de raul babe… batranelor isterice si la final s-a votat schimbarea reprezentantiolor asociatiei. Tot romaneste, ca in Parlamet ….. Au numarat la disperare cameramanii, jurnalistii si copii din curtea scolii  şi au iesit vreo 80 si daca in Parlament se poate, s-a putut si aici sa se ia hotarari cu jumatate + 1.


Din cate am inteles, sansele sa reapara apa la robinete in cursul zilei de maine sunt de 99% , macar asta e bine.

{Advanced Flash Components (www.afcomponents.com)}
{Advanced Flash Components (www.afcomponents.com)}

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate