Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 20 august 2019
  • :
  • :

900 de burse sociale pentru elevii din municipiul Piatra-Neamț

Miercuri, 24 aprilie, în ședința de Consiliu Local s-a votat un proiect de hotărâre care prevede acordarea unui număr de 900 de burse sociale în valoare de 60 lei/luna pentru elevii din învățământului preuniversitar din municipiul Piatra-Neamț.

„Consider că este de datoria administratiei locale să ofere elevilor din Piatra-Neamț, indiferent de situația socială sau de starea de sănănate, șanse egale pentru a se pregăti”, a precizat primarul Dragoș Chitic.

De asemenea, în cadrul ședinței, ținându-se cont de creșterea prețurilor la bunurile de larg consum din ultima perioada, această sumă a fost majorată la 70 de lei.

„Copiii care provin din familii cu o situatie materială dificilă sau care au o problema medicală trebuie incurajati să frecventeze cursurile școlare. Pe lângă bursele sociale susținem în mod constant și premiem performanța școlară, astfel încât  învățământul pietrean să fie motivat pentru obținerea celor mai bune rezultate.”, a mai declarat primarul Dragoș Chitic.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *