8 lucruri pe care trebuie sa stii despre noul Gmail

0

Gmail a anunţat că incepand cu 1 noiembrie are o noua interfata pentru care utilizatorii pot opta pe pagina lor de Gmail. Designerii au optatpentru o interfata minimalista, împreună cu noi metode de a personaliza aspectul bazate pe modul în care o persoană utilizează serviciul de email gratuit. Modificarile sunt strict legate de design.

Gata pentru a comuta? Iată opt modificări-cheie pe care utilizatorii le vor experimenta în noul Gmail.


1. Gmail se redimensionează automat pentru a se potrivi în orice fereastră. Aceasta înseamnă că atunci când reglaţi dimensiunea unei ferestre sau folositi Gmail pe dispozitive diferite, cu diferite dimensiuni ale ecranului, Gmail se va regla in functie de display.

2. Puteţi ajusta setările de densitate a afisarii. Acest lucru ar putea fi de folos atunci când schimbati dispozitivele, cum ar fi citirea email-ului pe un laptop cu ecran mare, apoi trecerea la o tabletă cu un ecran mai mic. Controlul densitatii se găseşte în meniul Settings.

3. Ajustaţi dimensiunea etichetei şi a panourilor de chat. De exemplu, dacă sunteţi un organizator care utilizează etichete pentru folderele de corespondenţă, puteţi mari panoul si ascunde Chatul. Alternativ, pentru cei care folosesc chatul, se poate extinde lista de chat pentru a afişa mai multe contacte şi mai puţine etichete.

4. Etichetele sunt mai vizibile in noul aspect. Ele sunt plasate inaintea linia de subiect. Etichete pot fi create pentru a grupa email-urile pe subiecte sau pentru a indica o acţiune, de genul “De facut…”

5. Gmail a adăugat teme noi, care includ imagini de inalta rezolutie furnizate de către iStockphoto pentru ecrane HD. Dacă aţi utilizat anterior un fundal, tema dvs. veche va fi importata atunci când contul dvs. este mutat în noua interfata. Temele pot fi vizualizate în meniul Settings.

6. Subiectele de conversaţie au fost reorganizate. Gmail a reproiectat conversaţiile într-un format vizibil, orizontal, care ar putea fi elementul cel mai util în noul Gmail.

7. Fiecare e-mail afişează, de asemenea, fotografia de profil a expeditorului ori de câte ori este disponibila. Această caracteristică face mai repede pentru a identifica participanţii diferiţi într-un fir de conversatie.

8. Gmail acum se mândreşte cu caseta de căutare avansată all-in-one. Caseta conţine aceleaşi caracteristici ca versiunea veche de cautare avansata, dar prezinta un format vertical care se potriveşte cu noul design. Utilizatorii pot crea, de asemenea, un filtru de e-mail în caseta de căutare avansată, eliminând necesitatea de a deschide o fereastră suplimentară.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate