7 „ninja” s-au ales cu dosar penal

1

În dimineaţa de 28 august, în jurul orei 08.00, Postul de Poliţie Hangu a fost sesizat de către B. Anisoara, de 42 ani, din comună, despre faptul că în seara de 27 august a.c., în jurul orei 22.00, într-un bar de pe raza comunei, un grup de tineri a provocat scandal, iar soţul ei, B. Gavrilas, de 48 ani, a fost lovit de acestia cu pumnii si cu picioarele. În urma cercetărilor efectuate, poliţistii au stabilit că, în seara de 27 august, în jurul orei 22.00, I. Ionuţ, de 20 ani, A. Viorel, de 20 ani, A. C., de 17 ani, R. Viorel, de 19 ani, C. S., de 16 ani, toţi din comuna Hangu, judeţul Neamţ si R. Ionel, de 34 ani, din Piatra-Neamţ, au pătruns în bar si, pe motiv că nu au fost serviţi cu băuturi alcoolice, au răsturnat mai multe mese si scaune pe terasa barului, provocând teama si indignarea cetăţenilor din zonă, si l-au lovit pe B. Gavrilas, care a intervenit pentru aplanarea conflictului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul judeţean Neamţ. Pe numele tinerilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea gravă a ordinii si linistii publice, sase dintre acestia fiind reţinuţi pe bază de ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunere de arestare preventivă. În prezent, poliţistii desfăsoară activităţi pentru depistarea lui R. Ionel, care se sustrage cercetărilor.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Tester spune

    Ce idiotenie si ce tantalau sau idoata e cea/cel care a pus titlul/tag-ul de „7 “ninja” s-au ales cu dosar penal”. In articol nu scrie nici ca ar practica vre-un sport, nu scrie nici ca ar fi avut macar vre-o arma alba la ei (nici macar un cutit ca sa nu mai spunem de vre-o sabie) si altele. Sunt doar niste huligani infractori si nicidecum „ninja”. Ati putea sa schimbati macar titlul si sa scoateti poza ca sa va reparati greseala asocierii cuvantului ninja cu infractionalitatea ca pe urma sa am motiv sa va cer scuze in urma acestui post. Va multumesc anticipat pentru corectarea greselii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate