4 tineri retinuti preventiv pentru ca au furat o bicicleta si au batut o femeie

0

Politistii Sectiei nr. 12 Politie Rurală Poiana Teiului au continuat cercetările în cazul agresiunii a cărei victimă a fost T. Viorica, de 30 de ani, din comuna Ceahlău, judetul Neamt si au identificat suspectii ca fiind: S. Afinel, de 21 de ani, V. Gheorghită, de 18 ani, V. L., de 16 ani si D. Adrian, de 19 ani, toti din comuna Blăgesti, judetul Bacău.

Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că cei patru suspecti au lucrat în comuna Ceahlău, la curătat păsuni, până la data de 14 iunie 2012, când au fost remunerati pentru activitatea prestată. În jurul orei 23.00, tinerii s-au deplasat pe jos, pe DJ155F, spre DN15, cu intentia de a găsi o masină de ocazie, pentru a merge la domiciliu. Când au ajuns în fata unui magazin din localitatea Bistricioara, s-au întâlnit cu T. Viorica, căreia i-au luat bicicleta, pe care femeia o lăsase în fața magazinului respectiv. În momentul în care victima i-a surprins, suspectii au lovit-o cu picioarele, pumnii și un obiect contondent pe care îl aveau asupra lor, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 50-55 zile de îngrijiri medicale.

La scurt timp au abandonat bicicleta și o parte din bunurile personale pe o proprietate din apropiere, după care au plecat spre domiciliu. În ziua de 18 iunie, suspectii au fost retinuti pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de tâlhărie. Astăzi, vor fi prezentati parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunere de arestare preventivă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate