4 motive pentru a vă cumpăra un televizor QLED 8K

0

Dacă sunteți pasionat de televizoare, știți deja că 4K se referă la imaginea superbă de înaltă rezoluție de pe majoritatea televizoarelor de ultimă generație. Veți ști, de asemenea, că 8K este următoarea tendință, care este deja aici, odată cu remarcabilul TV Samsung QLED 8K. Deci, ar trebui să vă cumpărați unul și, dacă da, de ce?

1. Cea mai detaliată și realistă imagine vreodată

Credeți-ne, nu ați mai văzut niciodată așa ceva. Deși Full HD ne-a surprins pe toți când a sosit și 4K a oferit rezultate care au fost și mai convingătoare și mai atractive, 8K merge mult, mult mai departe. Rezoluția 8K este de patru ori mai mare decât cea 4K, deoarece are de două ori numărul de pixeli orizontali și verticali. Ceea ce înseamnă că este de 16 ori rezoluția Full HD. Când există atât de mulți pixeli, peste 33 de milioane, în cazul în care vă întrebați, înseamnă că puteți sta mai aproape de televizor fără a vedea punctele care alcătuiesc imaginea. Acest lucru face ca o experiență să fie cu totul captivantă, ocupând mai mult din câmpul vizual.

2. Îmbunătățirea înseamnă că puteți vedea acum beneficiile

Ați putea spune că încă nu există programe realizate în 8K. Adevărat, și asta ar fi o problemă, cu excepția faptului că acest televizor poate îmbunătăți conținutul aproape fără cusur. Poate lua conținut 4K, sau chiar programare HD, și le poate duce până la 8K. Asta pentru că folosește învățarea automată și inteligența artificială pentru a analiza imaginile, a îmbunătăți detaliile și a ascuți marginile până la niveluri de 8K. Și poate face acest lucru reducând în același timp orice zgomot de imagine. Culorile arată vibrante și bogate, fiind în același timp realiste și fidele.

3. Este un televizor inteligent

Nu este doar un televizor Smart, acest TV Samsung este și inteligent, datorită procesorului Samsung Quantum 8K super-puternic încorporat. Acesta răspunde la luminozitatea din cameră și reacționează automat, deci nu este niciodată prea slab sau prea puternic. Procesorul este capabil să ruleze asistentul vocal Samsung, astfel încât să puteți vorbi cu televizorul dvs. apăsând butonul microfon de pe telecomanda premium. Solicitați-i să aleagă un canal, să recomande ceva care s-ar putea să vă placă sau să lanseze o aplicație precum YouTube.

4. Televizorul Samsung QLED 8K se poate integra perfect în casa dvs.

Asta pentru că are ceva numit Modul Ambient, care, atâta timp cât aveți un dispozitiv Android sau iOS compatibil și textura peretelui nu este prea neobișnuită, folosește tehnologie inteligentă pentru a se integra în împrejurimile sale. Face acest lucru măsurând lumina din cameră și modulând luminozitatea televizorului în consecință și este capabil de efecte subtile chiar și atunci când nu îl urmăriți. Deci, prin apăsarea unui buton, puteți alege cum va arăta televizorul tau smart ieftin, de la un peisaj, să zicem, la o pictură, un afișaj informativ sau chiar fotografii. Vă puteți alege propriile fotografii personale ca fundal sau îl puteți folosi pentru integra ceea ce este pe ecran cu peretele din spate, făcându-l aproape să dispară întrucât se potrivește cu culoarea peretelui. Nu va mai trebui niciodată să vă uitați la un ecran negru.
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate