4 greșeli pe care le fac bărbații când își aleg îmbrăcămintea pentru sala de sport

0

Puterea primei impresii este aplicabilă și în sala de sport. S-ar putea să aveți o idee despre ce fel de pantaloni de trening pentru bărbați să purtați atunci când mergeți să ridicați greutăți, dar știți ce nu ar trebui să poarte bărbații la sală?

Iată cum să corectați cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații când își aleg îmbrăcămintea pentru sala de sport.

Purtați haine care elimină umezeala

Ce nu ar trebui să poarte bărbații la sala de sport începe cu materialul pe care îl purtați. Atunci când transpirați la sala de sport, cheia pentru a rămâne răcoros și confortabil sunt hainele care elimină umezeala.

Aceste hainele de antrenament țin transpirația departe de corpul dvs. Purtați o pereche de pantaloni de trening pentru barbati și un tricou performant concepute pentru a îndepărta transpirația de pe corp și a o duce la suprafața exterioară.

Țesăturile de absorbție sau de performanță sunt amestecuri de poliester și Lycra. Acestea costă mai mult decât un tricou obișnuit din bumbac, dar vor rezista mai mult, se vor usca mai repede și vă vor menține confortabil pe toată durata antrenamentului.

Nu faceți greșeala de a purta tricouri sau hanorace pentru barbati, de bumbac grele; acestea tind să rețină umezeala, ceea ce face din antrenamentele dumneavoastră o experiență inconfortabilă. Pantalonii scurți din denim vor provoca iritații; cel mai bine este să îi evitați la sala de sport.

Optați pentru materiale sintetice precum lycra și poliesterul, care sunt mai confortabile în timpul antrenamentelor. Nu uitați să aveți la dumneavoastră un prosop.

Purtați haine care ți se potrivesc

Credeți sau nu, îmbrăcămintea de antrenament care este prea mare este mai proastă din punct de vedere funcțional pentru a fi purtată la sală.

Hainele care sunt prea largi vă vor constrânge mișcarea și vă vor face să păreți mai mic decât sunteți. Dacă sunteți mărimea „M”, nu purtați „XL” – nu veți părea mai mare și mai puternic.

Alegeți materiale (cum ar fi un amestec de nailon-elastan) și o croială care vă oferă libertate de mișcare. O pereche de pantaloni de trening pentru bărbați cu un procent mic de spandex vă permite o gamă mai mare de mișcare în timpul exercițiilor fizice și oferă o potrivire foarte confortabilă fără a fi prea strâmtă.

Îmbrăcămintea care este puțin mai mulată vă va oferi, de asemenea, un aspect mai estetic. Mândriți-vă de faptul că ați depus ore, muncă și transpirație. Îngrijirea de sine nu înseamnă vanitate, ci sănătate mintală!

Nu mai purtați parfum în sala de sport

Când bărbații poartă parfum, tinde să fie totul sau nimic. 5-10 pulverizări pentru un antrenament la sală? Uitați de asta! Mergeți la o sală de sport, nu la un club de noapte.

Ar putea fi neplăcut pentru ceilalți dacă parfumul dvs. este intens. Ca să nu mai spunem că risipiți un parfum bun, deoarece oricum va trebui să vă duceți la duș după antrenament.

Parfumurile au tendința de a persista și de a se irosi în medii închise, cum ar fi sala de sport locală. Transpirația marmorată de parfum este cel mai probabil să inducă dureri de cap în jurul sălii de sport. Este lipsit de considerație, în special față de femeile care au un simț al mirosului mai puternic și mai sensibil.

Asigurați-vă că vă curățați zilnic hainele de antrenament. Este suficient pentru o bună igienă la sala de sport.

Nu purtați papuci flip flop

Încălțămintea pe care o alegeți pentru un antrenament este la fel de importantă ca tipul de tricou sau pantaloni de trening pentru bărbați. Aceasta ar trebui să ofere suport și protecție adecvată picioarelor dvs.

Purtarea încălțămintei adecvate reduce riscul de accidentare și îmbunătățește performanța fizică. Ocazional, veți vedea pe cineva alergând pe banda de alergare sau pregătind un set greu la aparatul de genoflexiuni în sandale cu vârful deschis sau, mai rău, în papuci flip flop. Acesta este doar un accident care așteaptă să se întâmple.

Singurul moment în care ar trebui să purtați flip-flops sau sandale la sala de sport este după antrenament, în vestiar.

Nu insinuăm că purtarea de pantofi va durea mai puțin dacă veți scăpa o halteră grea pe picior. Purtarea unor pantofi adecvați vă oferă tracțiune și vă împiedică să alunecați.

Alegeți pantofi care vă oferă suportul de care aveți nevoie pentru antrenamentul ales de dumneavoastră. Asigurați-vă că vi se potrivesc corespunzător.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate