300 secunde in parcul central din Piatra Neamt

0

Va pregatisem pentru astazi un articol amplu cu preluarea spitalului , cu inundatii etc. Dar credem ca sunteti deja satui de atata vorbarie asa ca va vom spune varianta scurta .
1. La spital veti fi trimisi in continuare sa cumparati totul de la farmacie . Astazi la ora 14.45 un om astepta la urgenta si se ruga de asistenta de acolo sa fie consultat deoarece asteapta de la ora 9.30 dimineata. Cand se va schimba ceva va anuntam, deocamdata totul e la fel .
MOTIVATII : nu sunt fonduri, furnizorii nu mai dau pe datorie, nu este suficient personal la urgente si restul poeziei, aceeasi ca in fiecare an, cu unul sau doua versuri in plus sau in minus.
2. Inundatiile se intampla intotdeauna in aceleasi locuri , oamenii se plang , autoritatile vin si reconstruiesc, pentru ca anul urmator apa sa gaseasca casele in buna stare.
MOTIVATII : nu sunt fonduri pentru amenajari hidrografice, oamenii nu vor sa se mute, primariile nu au unde sa ofere alte terenuri, digul nu se poate construi pentru ca este vorba de exproprieri si restul poeziei, care e la fel  in fiecare an .

Asadar astazi va invitam la o plimbare de 5 minute in parcul central din Piatra Neamt si nu ar fi rau ca aceasta plimbare sa o faceti si dumneavoastra personal sa va mai destindeti putin. .
Instantanee in 5 minute – parcul central din Piatra Neamt 05.07.2010 – ora 19.00

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate