3 barbati au fost prinsi in timp ce furau grilaje metalice de pe strada Obor

2

Joi 15 martie a.c., în jurul orei 21.00, un ofiţer jandarm, aflându-se în timpul liber, a observat pe strada Obor, din Mun. Piatra Neamţ, trei bărbaţi ce sustrăgeau grilaje metalice care acopereau şanţul de colectare a apelor ce se scurg de pe Muntele Cozla.


A reuşit să-l reţină pe unul dintre aceştia şi a solicitat sprijin echipei de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil  în vederea luării măsurilor legale.

În urma verificărilor s-a constatat că persoana în cauză este Ionel Fănel J., de 34 de ani, cu domiciliul în Mun. Piatra Neamţ.

Jandarmii i-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208-209 Cod penal, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria mun. Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Cei trei…”muschetari” au luat exemplul guvernanţilor: fură „la vedere”!Profesioniştii de odinioară, neglijaţi de distinsa realizatoare de la TVR1, d-na Eugenia Vodă, aveau expertiză şi respectau o „regulă de aur”, specifică breslei: să ţină un „om de şase”, în dispozitiv. Sub presiunea crizei mondiale, borfaşii au făcut o reducere dramatică de personal şi l-au scos din schemă pe al patrulea, cunoscut cinefliilor sub genericul „nomen” de… Patraulea. Adevăraţii specialişti au plecat în Occident şi „au speriat Vestul”! Cabluri de cupru, aluminiu, şine de cale ferată, capace de canal au îmbogăţit un patrimoniu privat, de la Marsilia până la Helsinki, din Roma până dincolo de Londra. În USA a dispărut o cale ferată aproape în întregime. Mai toate aceste fapte nu au un autor cunoscut, ceea ce dovedeşte înalta calificare profesională …la locul de muncă. Publicaţia britanică „DAILY MAIL” nota în numărul său din 15 martie 2012 că dintr-o localitate britanică au dispărut nişte lebede… Una dintre elegantele zburătoare fiind ucisă cu bestialitate de către cinci persoane care au părăsit în fugă locul faptei! Acelaşi ziar englezesc nota cu vreo săptămână în urmă că a dispărut acoperişul de plumb al unui monument istoric(o biserică din secolul al XIII-lea). Autorii, doi la număr, au fost „recuperaţi” de autorităţile oripilate, datorită unor nenorocite de camere de luat vederi, aflate, din păcate, în funcţiune! Cei doi hoţi provin din România. Oare de unde provin „ornitologii” specializaţi în lebede? Există un precedent celebru, vienez, dar austriecii n-au uitat povestea. În Europa de Vest este cunoscută originea experţilor în capace de canal şi mai ales…lebede! Dar nu le vine să creadă că tocmai lor li se întâmplă aşa ceva!

  2. Mihai spune

    pe strada dragos voda au disparut toate capacele pt apa pluviala nu verifica nimeni de la apa serv

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate