3 accesorii care nu trebuie să-ți lipsească dacă ești studentă într-un oraș nou

0

Poză de Anastasiya Gepp pe Pexels.com

Perioada studenției este una dintre cele mai frumoase etape ale vieții. Aceasta este formată din independența mult dorită de orice tânăr și dintr-un set de responsabilități specifice. Este vârsta în care sarcinile nu se schimbă prea mult, învățatul rămâne principala ocupație, dar posibilitățile pentru distracție și timp liber se înmulțesc. Cel mai important aspect pentru orice student aflat la început de drum este să găsească echilibrul între muncă și distracție. Până la urmă și timpul petrecut la facultate alături de colegi, la cafea, la cursuri etc. poate fi plăcut.

O viață nouă în afara zonei tale de confort

Faptul că ai ales să te muți într-un oraș nou pentru studii este o decizie bună pentru dezvoltarea ta personală. Vei deveni independentă pe aproape toate planurile, iar acest lucru te va ajuta să devii responsabilă. Un oraș nou aduce posibilități noi, oameni noi și experiențe de neuitat. Mai jos vei regăsi câteva obiecte potrivite pentru noul stil de viață pe care îl vei avea.

1.   Baterie externă

Vei observa că în orarul de la facultate vor exista zile lungi și obositoare. Acestea vor începe dimineața devreme și se vor încheia seara târziu – va dura puțin până să te adaptezi cu acest ritm. În acest haos creat de noul orar, poate nu vei putea fi atentă la toate detaliile. De exemplu, ai putea pleca la facultate fără baterie la telefon. De asemenea, bateria s-ar putea consuma rapid, mai ales când ești plecată toată ziua. De aceea, o baterie externă este un accesoriu indispensabil pentru un student care are un program plin.

2.   Țigară electronică

Studenția nu este doar despre cursuri și învățat, ci și despre distracție, petreceri și ieșiri în oraș. Mulți colegi și prieteni din grupul tău vor fi fumători. Chiar dacă tu nu ai deprins acest obicei, aceștia cu siguranță te vor încuraja să o faci. Nu trebuie însă să te lași influențată de insistențele acestora. Totuși, pentru momentele în care ai sta la o cafea și o țigară cu colegii sau ai fuma o țigară la un pahar de vin în oraș cu fetele, există o variantă diferită. Poți avea mereu la îndemână o țigară electronică de unică folosință de pe merlin.ro. Acest dispozitiv te va ajuta să te bucuri de experiența fumatului fără unele dezavantaje. De exemplu, procesul nu implică ardere, așa că fumul sau scrumul nu vor fi o problemă. De asemenea, nici mirosul neplăcut nu te va deranja sau nu va rămâne impregnat în hainele tale. Poți alege orice aromă ți se pare potrivită. Acesta este un dispozitiv mic, finuț pe care îl poți avea la tine pentru orice eventualitate.

3.   Spray autoapărare

Cursuri până seara târziu, ieșiri în cluburi sau localuri, sunt momente în care poate vei ajunge noaptea singură pe stradă. Nu trebuie să te lași condusă de teamă sau să devii paranoică, dar un spray cu piper în geantă este o măsură care îți va spori încrederea și siguranța.

Prin urmare, perioada studenției va fi o nouă perioadă din viața ta de care trebuie să te bucuri și de care trebuie să profiți.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate