28 de tineri vor desfășura stagiul de practică la Jandarmeria Neamț

0
  • „Generația de mâine”- ultimul stagiu de practică pentru viitorii jandarmi

28 de elevi din cadrul Școlii de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni vor desfășura stagiul de practică la Jandarmeria Neamț, în perioada 1 iulie – 30 august a.c. Tinerii se pregătesc pentru a deveni subofițeri, iar în următoarea perioadă vor participa la misiuni alături de jandarmii nemțeni.

Elevii vor desfășura stagiul de practică la structurile de ordine publică pentru a-și pune în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs. Pe întreaga perioadă vor fi îndrumați de tutori jandarmi cu experiență în activitatea profesională.

Stagiului de practică are un caracter practic – aplicativ. Ca și în cadrul primului stagiu de practică pe care l-au parcurs în anul curent, situațiile concrete cu care se vor întâlni în teren îi vor ajuta să acumuleze cât mai multe cunoștințe pentru însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv, prin participarea la misiunile specifice de ordine publică.

Le dorim mult succes și îi asigurăm de tot suportul nostru în parcurgerea drumului de la elev la subofițer al Jandarmeriei Române. Suntem siguri că această experiență le va fi de folos în viitoarea carieră!

a transmis Jandarmeria Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate