28 aprilie – Ziua internaţionala a securităţii şi sănătăţii în muncă

0

Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) promovează cu această ocazie prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale la nivel global. În fiecare an OIM lansează câte o temă în concordanţă cu tendinţele emergente în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

28 aprilie este, de asemenea, o zi în care mişcarea sindicală din lume onorează memoria victimelor accidentelor şi bolilor profesionale şi organizează acţiuni diverse în întreaga lume. În multe părţi ale lumii, autorităţile naţionale, sindicate, organizaţii patronale şi practicieni în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă organizează activităţi pentru a sărbători această dată.

Pentru marcarea acestei zile, Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt organizeaza la sediul central din Piatra Neamt, str. Dr. Gheorghe Iacomi, nr. 8, o zi a portilor deschise si o intalnire sub deviza “Securitate şi sănătate la utilizarea substanţelor chimice în muncă”. Intalnirea va avea loc in sala de sedinte a inspectoratului in data de 28 aprilie 2014 incepand cu ora 10:00.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate