28 aprilie – Ziua internaţionala a securităţii şi sănătăţii în muncă

0

Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt are plăcerea de a vă invita să marcăm împreună 28 aprilie – Ziua internaţionala a securităţii şi sănătăţii în muncă.

Organizatia Internationala a Muncii (OIM) sarbatoreste Ziua Internationala a Securitatiii si Sanatatii in Munca pe 28 aprilie pentru a promova prevenirea accidentelor si a bolilor profesionale la nivel mondial. Este o campanie de sensibilizare menita sa concentreze atentia internationala asupra tendintelor emergente in domeniul securitatii si sanatatii in munca si a dimensiunii la nivel global a leziunilor, bolilor si deceselor legate de munca.

28 aprilie este, de asemenea, o zi în care mişcarea sindicală din lume onorează memoria victimelor accidentelor şi bolilor profesionale şi organizează acţiuni diverse în întreaga lume. În multe părţi ale lumii, autorităţile naţionale, sindicate, organizaţii patronale şi practicieni în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă organizează activităţi pentru a sărbători această dată.

Pentru marcarea acestei zile, Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt organizeaza la sediul central din Piatra Neamt, str. Dr. Gheorghe Iacomi, nr. 8, o zi a portilor deschise si premierea castigatorilor concursului ,,Stiu si aplic’’ organizat de Inspectoratul Teritorial de Munca Neamt si Inspectoratul Scolar Judetean Neamt in cadrul Proiectului Valente Culturale ale securitatii si sanatatii in munca, la care va invitam sa participati. Intalnirea va avea loc in sala de sedinte a inspectoratului in data de 28 aprilie 2015 incepand cu ora 9:00.

Conducerea

INSPECTORATULUI TERITORIAL DE MUNCA NEAMT

Inspector sef

Jur. Popescu Ioan

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate