Căutările fetiței dispărute în apele râului Cracău, extinse pe raza județului Bacău

0

Joi, 26.07.2018, începând cu ora 09:30 au fost continuate căutările pentru fetiţa de aproximativ 3 ani căzută în râul Cracău, în data de 23.07.2018, pe raza oraşului Roznov. La această misiune a participat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială complexă de intervenţie şi o barcă pneumatică din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamţ. S-a intervenit pentru căutarea persoanei înecate pe râul Cracău şi râul Bistriţa până în localitatea Costișa, iar în urma căutărilor, care au durat până la ora 16:30, persoana nu a fost găsită.

Astăzi, 27 iulie, un echipaj de pompieri militari cu un autoturism de serviciu, continuă  misiunea de căutare a fetiței de 3 ani care a căzut luni in râul Cracău, începând cu ora 10:00. De asemenea, ISU Neamț a fost informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. Constantin Ene” al judeţului Bacău despre posibilitatea ca victima să fie purtată de ape pe raza județului Bacău, având în vedere debitele de apă mari din această săptămână.

  • Articol documentat cu sprijinul ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate