Cherestea fără documente legale confiscată de polițiștii din Piatra-Neamţ

0

La data de 16 februarie 2018, polițiștii au depistat un bărbat, din Dămuc, în timp ce transporta cherestea fără documente de proveniență și transport. Acesta a fost sancționat cu 6000 de lei, fiindu-i confiscată cantitatea de lemn,  dar și autoutilitara folosită la transportul acesteia.
Azi-dimineață, poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică Piatra-Neamţ au acţionat conform unui plan de acțiune pe linia combaterii transportului ilegal de material lemnos.
Astfel, în jurul orei 04.00, au depistat în trafic, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Piatra-Neamț, un bărbat care transporta cu o autoutilitară circa 8 mc cherestea rășinoase, fără a avea documente de proveniență și transport.
Bărbatul, de 47 de ani, din Dămuc, care nu deținea aviz de însoţire pentru materialul lemnos transportat, a fost sancționat conform Legii nr. 171/2010 cu amendă în valoare de 6000 de lei.
Conform procedurii, polițiștii au confiscat întreaga cantitate de cherestea, dar și autoutilitara folosită la transportul acesteia.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate