Unde mergem în weekend?

1

 Vineri, 14 iulie, începând cu ora 18:00, va avea loc prima petrecere din seria „Joc de glezne – Rooftop” . Evenimentul se va desfășura pe acoperişul Shopping City Piatra-Neamţ. Atmosfera va fi întreținută de Alesse Kosso, Idri şi Androk . Intrarea este liberă.

Maestrul Walter Ghicolescu vă invită vineri, 14 iulie, ora 20:00, la o seară cu muzică folk şi poezie. Astfel ne deconectăm de la stresul nostru cel de toate zilele și ne dăm întâlnire la Turnul Berarilor.

Vineri, 14 iulie, începând cu ora 22:00, la Tequila se cântă live. LOS ANONIMOS și Geo Pahome vor susține un spectacol plin de energie și voie bună.

Ce poate fi mai plăcut şi mai distractiv decât o seară de Karaoke (pe terasă) alături de familie şi prieteni? Aşadar, în acest weekend, începând cu ora 22:00, Club Tonique vă aşteaptă împreună cu Dan Apetrei să dați startul la distracţie.

Duminică, 16 iulie, începând cu ora 18:00, Tequila vă pregătește o altfel de seară: Folk în aer liber! Sunteți așteptați să vă încântați papilele gustative alături de soliştii Alex Oancea şi Flavius Ciubotariu.

Începând din acest an, La Caiace oferă tinerilor talentați oportunitate de a urca pe scenă. Artiștii care sunt la început de drum și care-și doresc să se facă auziți de un public cât mai larg, au acum șansa să se afirme, scena de lângă lac stând la dispoziţia tinerilor din Piatra-Neamț şi din împrejurimi. Publicul are șansa de a descoperi formații pe care nu le-a mai văzut și de a asculta muzică nouă, actuală, contemporană, originală sau live.  Duminică, 16 iulie, începând cu ora 19:00,  sunt invitați Laura Aldea, Alex Gavrilă și Gabi Tofan (chitara, cajon si voce) care vor încânta publicul cu melodii din repertoriul folk, melodii pentru iubitorii de munte, cântece personalizate și improvizate, în stilul lor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Catalina Pruteanu spune

    Frumos! Multumim!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate