În 2018, continuă amplul proiect de modernizare a străzilor din Piatra-Neamț

8

Infrastructura este o prioritate a mandatului primarului Dragoș Chitic și este bine știut faptul că în ultima perioadă în municipiul Piatra-Neamț s-a investit mult în reabilitarea drumurilor. Anul 2018 nu se lasă mai prejos, primăria având în vedere noi reparații ale străzilor, precum și asfaltarea altor câteva străzi pietruite pentru a oferi un confort sporit pietrenilor.

„Anul acesta, conform programului menționat, vom continua amplul proiect de modernizare a străzilor. Ne propunem peste 60.000 mp de străzi pe care să realizăm reparații capitale, adică frezare și turnare de covor asfaltic nou și am propus o listă care cuprinde 16 străzi pietruite,  însemnând peste 6 km, pe care să le modernizăm, parcurgând astfel alți câțiva pași consistenți pentru a ne atinge obiectivul propus: Piatra-Neamț 2020, un oraș cu toate străzile asfaltate.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Florin Roca spune

    Felicitam si sustinem asemenea proiecte,speram sa treaca de stadiul de intentie la cel de finalizare.Sper sa se schimbe mentalitatea de folosire a materialelor de calitate inferioara si sa se achizitioneze materiale de calitate ,ca vedem exemplu pavelelor pe majoritatea trotuarelor din oras cum arata.Sa nu uitam ca ce este ieftin pe moment va fi scump pe termen mediu si lung.

  2. Luminita Tanasa spune

    Mai bine faceti ceva si pt. transport urban.S a promis ca se aduc masini noi ,troleibuzele ,autobuze….

  3. Atalia Dinov spune

    Si in general ceva pt animalutele din Piatra Neamt.

  4. Atalia Dinov spune

    M-as bucura sa aud ca se face ceva si cu animalele din parcul Cozla(ex.imbunatatirea conditiilor sau mutarea ursoaicei Anca intr-o rezervatie…)

    1. mickey999 spune

      De acord, Anca trebuie mutata intr-o rezervatie. Ar cam fi timpul!

      🙂 🙂 🙂

  5. Antoneta Guțu spune

    Poate că vă veți ține de cuvânt Dl Primar !!!!???

  6. Ciocoiu Lucian spune

    Cam asa arata centrul orașului

    1. Gigi spune

      Mai faca si la periferia orasului
      În centru an de an strica si repara.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate