În 2016 Dolinex a lansat campania „Nouă ne pasă!”. Celor de la Liceul de Arte NU le pasă…

8

În 2016 Dolinex a lansat campania „Nouă ne pasă!” (click aici pentru articol).  Echipa Dolinex a lucrat la curățenia de primăvară a curții Liceului „Victor Brauner”, din Piatra-Neamț. S-au realizat plantări de flori, puieți de molid și amenajarea aleii. La acțiune a participat și un ONG din Piatra-Neamț.

După cum puteți vedea și în imaginile de mai jos, în urma acțiunii a rezultat o curte interioară curată și frumos amenajată din timpul și din banii unor entități private, care au făcut voluntar acest lucru pentru elevii și cadrele didactice din cadrul Liceului de Arte Victor Brauner, corpul C, în scop educativ și constructiv, desigur.

La un an de la acțiune, munca celor implicați este în paragină și se pare că puterea exemplului nu funcționează la nivelul celor care reprezintă Liceul de Arte, întrucât nimănui nu i-a păsat că ceea ce au lăsat voluntarii în urmă trebuia întreținut și amenajat. Măcar simbolic, din bun simț.

„Acum un an de zile echipa Dolinex și Asociația Christiana au făcut curat în curtea acestui Liceu și au plantat flori! Uite cum arată astăzi! Ce profesori și elevi are acest Liceu renumit? Așa sunt si acasă sau s-au învățat să muncească alții pentru ei? Rușine! Viitorul este un dezastru! Păcat că am consumat timp și bani pentru voi!”, a scris astăzi, revoltat, managerul Dolinex, Dorin Căpitanu, într-o postare pe Facebook.

2016:

2017:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. mickey999 spune

    Arata fain! Peisaj salbatic …flori de coltz si cauciucuri…”cowboys from hell”

    Imi place!

    De mult voiam sa ma apuc de arta …uite cum imi vine inspiratia pentru a picta nitzel….

    🙂 🙂

  2. Eusebiu Bumbar spune

    Si orarul pe care il au elevi este destul de incarcat,eu aveam ore de la 8 dimineata pana la ora 16 si credeti ca mi mai ardea sa merg sa tai iarba sau ce mai era??? Inteleg dar despre aceasta problema trebuie sa se ocupe personalul liceului nu elevi! Sunt niste fonduri alocate liceului pentru ingrijirea corpurilor sau ce mai este pe acolo! De cand ma stiu liceul de arte a avut o imagine proasta din cauza unora care si dau cu parerea in mestiinta de cauza!

  3. Eusebiu Bumbar spune

    Va rog sa terminati cu aceste afirmatii ca elevi stau prin pub-uri daca nu stiti nimic!!

  4. Carmen Gabriela Mihai spune

    Educatia lasa de dorit in scoli

  5. Mariana Amihaesei spune

    Asta e politica instaurata in jnvatamantul romanesc!!! Copiii nu au voie sa faca nimic, nu ai voie sa ii jignesti, sa ii pui la activitati extrascolare ca reclamatiile curg!
    Abuz, rele tratamente…etc..etc!! Acum nu va mai plangeti! Ce” cultivati”, asta culegeti!

  6. Alessander Enache spune

    Rusine celor de la liceeu si asa freaca menta prin pub uri la 8 dimineata in loc sa fie la cursuri
    La cosat cu eii

  7. sergiu nemteanu spune

    elevii si profesori se cred artistii… poate ar trebui sa inceapa cu liceul….e rusinos

  8. Vasile Gherasim spune

    Tot cei ce au plantat sunt asteptati sa ingrijeasca. Asta e in loc de multumesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate