20 de elevi din Neamț vor participa la etapa națională a concursului Mica Olimpiadă Terra

0

Școala  Gimnazială „Elena Cuza”  Piatra-Neamț a găzduit, în 26 martie, etapa județeană a concursului de geografie  Mica Olimpiadă Terra.
La această etapă, dedicată exclusiv elevilor de gimnaziu, au participat 175 de elevi dintre care: 70 la clasa a V-a, 69 la clasa a VI-a și 37 la clasa a VII-a. 30% din totalul elevilor prezenți au obținut note peste 8, respectiv 99 de elevi (57%) au obținut note peste 7.
„Este lăudabilă dorința de participare a profesorilor și elevilor din Neamț, în condițiile în care programa de concurs este pentru 2 ore pe săptămână, iar elevii din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a au câte o oră, a declarat”, prof. Camelia Nina Sava, inspector școlar.
Etapa națională se va desfășura în data de 21 mai , online, la o unitate  de învățământ care va fi anunțată ulterior.
De asemenea, elevii care au participat la etapa județeană a acestui concurs se pot înscrie și la concursul de geografie I. Ichim, din data de  9 aprilie,  adresat elevilor acelorași clase, cu program de concurs pentru o oră/ săptămână.

4.04.16_CP_GEOGRAFIE_Page_1
4.04.16_CP_GEOGRAFIE_Page_2

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate