2 223 pachete de ţigări şi 61 litri de băuturi alcoolice confiscate de inspectorii vamali din cadrul D.J.A.O.V. Neamţ

0În data de 03.08.2011, inspectorii vamali din cadrul DJAOV Neamţ au reţinut în vederea confiscării 2.223 pachete de ţigări şi 61 litri băuturi alcoolice, ca urmare a unor verificări efectuate la două societăţi comerciale cu sediul în localitatea Roman, judeţul Neamţ.

În data de 03.08.2011, cu ocazia verificărilor efectuate de inspectorii Compartimentului Echipe Mobile din cadrul  Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Neamţ împreună cu poliţişti din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor Roman, au fost depistate în magazinul şi magazia aparţinând unei societăţi comerciale din Roman, jud. Neamţ, 2 223 pachete de ţigări fără banderole de marcaj sau cu timbre fiscale din Republica Moldova şi Ucraina precum şi 50 litri băuturi alcoolice, fără banderole fiscale de marcaj. Întreaga cantitate de marfă a fost reţinută în vederea confiscării.


Pentru ţigarete au fost întocmite documentele preliminare pentru deschiderea unui dosar penal, iar pentru băutura alcoolică a fost aplicată amendă contravenţională în valoare de 20 000 lei.

Cu ocazia aceloraşi verificări pe raza municipiului Roman, la o altă societate comercială,  au fost descoperiţi 11,5 litri băuturi alcoolice fără banderole fiscale de marcaj, marfa fiind reţinută în vederea confiscării, iar pentru încălcarea prevederilor legale a fost aplicată amendă contravenţională în valoare de 20 000 lei.

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate