1doi3.ro a lansat revista lunara OFFline

0

Echipa 1doi3.ro a lansat de curand un proiect ambitios care urmareste punerea la dispozitia pietrenilor a revistei gratuite “OFFline”. Aceasta revista este disponibila in mod gratuit in peste 30 de locatii din Piatra Neamt: pub-uri, cafenele, restaurante, fast-food-uri, centre comerciale si de infrumusetare, spatii de cazare.

OFFline are ca grup tinta toate categoriile de oameni, indiferent de varsta sau sex si isi propune sa fie un ghid local cu informatii diverse: ştiri pe scurt, articole, studii de caz, interviuri, evenimentele programate pentru luna în curs, rubrici dedicate filmului şi sportului, horoscop şi rubrica “fun&monden”. Revista nu este un indrumar numai pentru pietreni, ci si pentru turistii aflati in zona. Din acest motiv, sectiunile “Cazare” si “Utile” sunt binevenite pentru cei  interesati de oferta de cazare, de obiective turistice, de spatii de relaxare si divertisment.

In aceasta saptamana s-a lansat al treilea numar al revistei lunare “OFFline – mai/iunie 2011”.

Va invitam sa rasfoiti revista. Este un proiect de calitate destinat tuturor celor interesati de a fi la curent cu ultimele informatii, de a primi sugestii de petrecere a timpului liber, de a vedea un film bun sau a citi o carte interesanta.

Toate acestea si mai mult decat acestea gasiti in revista lunara “OFFline”.

Proiect semnat 1doi3.ro

Art.Pub.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate