1780 de tigarete găsite de politisti în masina unui bărbat din judetul Suceava

1

In dimineata de 3 decembrie 2011, in jurul orei 08.30, in cadrul unei actiuni, organizate in Targul săptămanal din comuna Săbăoani, judetul Neamt, politistii Sectiei de Politie Rurală nr. 3 Săbăoani au oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia a fost identificat B. Iulian, de 41 de ani, din orasul

Tg. Frumos, judetul Iasi. La controlul efectuat in masină au fost găsite 89 de pachete de tigări, respectiv 1780 de tigarete, avand banderole de marcaj Republica Moldova, produsele din tutun apartinand lui P. Petru, de 33 de ani, din municipiul Suceava. Acesta nu a putut prezenta documentele de provenientă a tigărilor si intentiona să le comercializeze in Targul din comuna Săbăoani.

Cantitatea de tigări a fost ridicată in vederea confiscării, iar bărbatul a fost sanctionat contraventional conform Codului de procedură fiscală.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. dihorul spune

    De fapt au fost 1877 de tigari. caci ramasesera de la razboiul Romano-Ruso-Turc, insa Petrica mai fumase din ele stand cu Iulian in parcarea de la piata din Tg. Frumos. Dar ca sa para captura mai mare puteati si voi sa o apreciati in fumuri de tigara care ar fi iesit vreo…..178000,244 de fumuri,…cata rabdare ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate