Ziua Armatei Române, sărbătorită la Piatra-Neamț

5

Marți, 25 octombrie, în faţa Parcului Tineretului a avut loc festivitatea ce a marcat sărbătorirea Zilei Armatei Române. Cu această ocazie au fost prezenţi militari în retragere, reprezentanţi ai autorităţilor locale, prefectul Niculina Dobrilă, primarul  Dragoş Chitic, dar şi oameni care au ieşit în stradă să celebreze această zi alături de Batalionul 634 Infanterie „Petrodava”.
Evenimentul a debutat cu salutarea Drapelului de Luptă al Batalionului 634 de către prefectul  Niculina Dobrilă a continuat cu intonarea imnului național al României, după care preotul militar Robert Paraschiv, prin oficierea slujbei religioase, i-a pomenit pe cei căzuţi pentru patrie şi i-a binecuvântat pe toţi cei prezenţi la eveniment. După  alocuţiunile ținute de primarul Dragoș Chitic și prefectul județului Neamţ, Niculina Dobrilă,  care au punctat semnificaţia deosebită a acestei zile, manifestarea s-a încheiat cu defilarea drapelului de luptă.
Totodată, publicul prezent a putut observa și o expoziție cu tehnica din dotare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. anca spune

    cine-i doamna care da culoare grupului, oare cine a sfatuit-o sa se imbrace astfel???

  2. legio spune

    Nimic nou ……..totul la fel de vechi ! Urmeaza balul,masa si felicitarile, …….unde ? Numai ei stiu .

  3. stefan spune

    Vai, cat elan patriotic, si ce dotare NATO!Era noua pe timpul Tratatului de la Varsovia!

  4. Participant spune

    Traim intr-un penibil continuu,si nu ne dam seama…

    1. VUKovic spune

      OMULE Mare dreptate ai , mai Putin partea cu darea de seama , Daca ai participat ,cred ca ai observat ori poate Nu ,ca n timpul discursului D lui Damian , care a prezentat Ordinul ministr Motoc Mihnea , D na Arcan la un moment dat O lua cu SOMN , mai bine zis acoperea gura cu mana ,sa mascheze Cascatul , Ceva la genu ,, Pai bine Mai DAMIAN , ma scoti pe mine afara in Vant , sa stau cu canadiana Esckimo pe Mine , si cu tocuri Cui , Ca tu sa mi aduci la Cunostiinta Ordinul Ministrului tau ! ? Ori sa Aud Dascalu cum Preaslaveste LA multi ANI ! la o mana de oameni ,, Armata are un grad de incredere Mare in randu cetatenilor , populatiei > fraza din discursul primar CHitic Dragos , Da Domnu primar Mai Nou v ati Specializat in STUDII Avant GARDE sunteti coleg cu Dl Pieleanu M ? De Stiti Procentaju de incredere al cetatenilor ori a ti vrut sa folositi cuvinte de Elogiere , SA dati Bine ptr PUBLIC , Din Pacate Baie de Multime NU a FOst .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate