150 de administratii fiscale se vor desfiinta

0

ANAF anunta ca 150 de administratii fiscale din sate si orase mici vor fi desfiintate. Motivul acestei masuri este discrepanta intre excedentul de personal in anumite zone si deficitul de personal in alte zone. In ultimii doi ani ANAF nu a mai facut angajari, iar 2500 de posturi au fost eliminate.  Se estimeaza ca aproximativ 2000 de persoane vor fi relocate in urma desfiintarii administratiilor fiscale in vederea suplimentarii personalului acolo unde exista un deficit. In Neamt se vor face restructurari la Garda Financiara si la Trezorerie.


ANAF va intra într-o restructurare, o realocare a personalului, deoarece trebuie să transferăm o parte dintre angajaţi către Direcţia Generală de Mari Contribuabili şi să reducem personalul de la ghişee pentru că vom continua procesul de depunere online a declaraţiilor. Va fi un întreg proces de restructurare, pentru că această instituţie trebuie să fie mai eficientă. Dacă vom aplica şi un sistem integrat de informatizare, 20% din personalul ANAF va trebui direcţionat spre alte sectoare„, declara, la sfârşitul lunii aprilie, ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, conform realitatea.net.

Ilona Popescu


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate