15 miliarde lei vechi de la Primaria Piatra Neamt pentru avocati

11

copil roman-bani britaniciPrimaria municipiului Piatra Neamt a avut incheiate in perioada 2008-2012 urmatoarele contracte de servicii juridice:
– Contract asistenta juridica cab. Moldovan-Lacraru-Manole nr. 50452/22.12.2010 in valoare de 671.915 lei
– Act aditional Lacraru nr.7698/25.02.2011 in valoare de 262.166 lei
– Contract asistenta juridica cabinet Labis in valoare de 121.200 lei
– Contract asistenta juridicd cabinet Negelschi nr. 302/02.03.2010 in valoare de 447.494 lei
TOTAL _____________________ 15.027.750.000 lei vechi

Amintim Primariei Piatra Neamt ca avem in oras o mana de copii cu probleme sociale sau boli incurabile care totusi merg la scoala si primesc o bursa sociala de 500.000 lei vechi ( 50 lei ), bani pe care primaria a uitat sa-i mai dea de prin luna septambrie .
Poate daca au ramas ceva resturi de pe la avocati , stadion  etc ….? Ce ziceti ? 50 lei pentru un copil bolnav de leucemie gasim in bugetul primariei ?

ACEEASI SITUATIE A FOST SI PE 09/07/2012 cand dupa multe articole si insistente au fost dati banii copiilor .

Din luna ianuarie nu au mai fost platite bursele sociale pentru elevii pietreni

art postat in 09/07/2012

 

Pentru cei care nu stiau, in Piatra Neamt unii elevi primesc burse de merit, iar altii burse sociale . Banii provin din bugetul primariei Piatra Neamt, iar cuantumul unei burse sociale este de aproximativ 50 RON / luna .
Este inutil sa va povestim cum in bugetul din acest an avem zeci de miliarde de lei vechi pentru stadion sau bani pentru tot felul de minunatii, dar pentru copiii cu probleme nu se pot gasi 50 de lei . Poate, totusi, noul consiliu local va gasi o solutie ca, de exemplu, copiii bolnavi de leucemie sa primeasca marea suma de 50 lei / luna .
Domnule primar Gheorghe Stefan si domnilor consilieri Cătălin Vasile Drăguşanu, Aurelia Simionică, Neculai Timaru, Daniel Chirilă, Vasile Popescu, Victor Adrian Orghidan, Gheorghe Bălan, Ecaterina Iliesei, Silvia Vaidan, Gheorghe Dumitreasa, Valeriu Andriţa, Luminiţa Georgeta Vîrlan, Dragoş Chitic, Ana Monda, Gheorghe Diaconu, Vasile Ouatu, Ghiocel Toncu, Monica Mirela Anton, Adrian Grigoraş, Ioan Isăilă, va rugam sa vi se faca mila de micututii amarati sau bolnavi care  nu au capacitatea sa vina la primarie sa faca presiuni. Va rugam, gasiti o solutie sa dati banii acestor copii. Printre ei sunt elevi care au cunoscut deja “gustul” citostaticelor.

Iosub Robert

PS: Chiar este necesar sa facem articole si interventii de fiecare data pentru banii acestor copii loviti de probleme   ?

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
11 Comentarii
 1. de astazi coroi spune

  acum incep sa inteleg succesul lui lacraru,faptul ca are biroul in prejma casei albe si este vesnicul aparator ales al oamenilor de afaceri portocalii.fiind o fire sobra si serioasa mimand bine omul de succes lacraru era o personalitate in fata magistratilor,in mod deosebit al celor cu functii la tribunal si judecatorii.pai cum sa nu fii mare cand primesti atata banet in conturi ai suficiente resurse sa dai spaga.cred ca institutiile abilitate au motive suficienta sa verifice pe ce a luat acest om atata banet.domnule avocat nu este suficient sa pari ca esti demn ci chiar trebuie sa fii.

 2. Florin Constantin Roca spune

  Din pacate iar sunt sacrificati copiii, acea categorie vulnerabila si lipsita de aparare.Administratia are un intreg aparat, care ar trebui sa se zbata pentru bunul mers a acestui serviciu, ca datoria lor este de a veghea la achitarea atributiilor administratiei Pietrene din care fac parte si unde castiga painea zilninca,oare au uitat de ce vin la lucru zilnic,care le este menirea si din banii cui sunt platiti?Indiferent de culoarea politica a majoritatii Consilierilor sa nu uite ca sunt angajatii Primariei Piatra-Neamt si reprezinta toti cetatenii din Piatra-Neamt care dealtfel sunt si contribuabili.Iar alocam sume uriase doar pentru fotbal,cum stiam de altfel pe diferite Case de Avocatura cu dedicatie o anumita parte a presei si multe alte cheltueli inutile sau doar de fatada iar banii sunt bidonati spre anumite buzunare.Sper ca Consilierii majoritatii sa dea dovada de maturitate politica, iar daca d-na Siminonica este asa de influienta si sufla in ceafa primarului am inteles ca doreste sa fie viceprimar, sa faca ceva si pentru copiii din Piatra-Neamt ca doar acum locuieste aici si reprezinta o parte in Consiliul care au si votat-o.Speram sa nu fim dezamagiti de intreg spectrul politic indiferent de culoare politica.

 3. popa gheorghe adrian spune

  15 miliarde din BANII PULIMII!!!! Banii nostri sunt in joc si PINALTY ISI BATE JOC DE EI. Sunt procese in care nici nu s-au solicitat cheltuielile de judecata in instanta, astfel ca banii dati de PRIMARIA LU’ PINALTY ssunt dusi pe apa sambetei…RASPUNDE CINEVAA??? LA UN POPOR DE OI, N-O SA PLATESCA LUPII!!!

 4. Lipseşte consilierul Teodorescu, de la RIFIL, cel cu cutiile galbene! spune

  Foarte tare articolul, dar şi alăturarea pe care o faceţi dvs….brrrr! te-apucă groaza.

  Poate aflaţi în ce scop ( şi cu ce rezultate) s-au încheiat contractele alea cu avocaţii…

 5. x spune

  Probabil daca politicienii enumerati mai sus ar cunoaste gustul citistaticelor, atunci ar intelege suferintele copiilor bolnavi sau orfani care chiar au nevoie de cei 50 de lei pe luna bursa.

  1. IONUT CORFU (nationalistu`) spune

   Bravo! Cel mai tare. Nu e bine sa doresti rau cuiva.Insa eu as dori la toti gangsterii din politica sa ajunga la citostatice si sa nu aiba bani nici de bilet de trolebuz.

 6. gabriel spune

  ei traiesc in alta lume, oameni buni! cum sa inteleaga necazul altora? am spus-o si-o repet: muritorii de rand sunt importanti abia dupa ce devin majori si au drept de vot. ce mai uita insa ‘mnealor, e ca soarta poate fi rea si cu ei.

 7. marius spune

  Stefan,are experienta in ceea ce priveste aranjamentele in devans. In anii’90,a montat centrale termice,la vilele arbitrilor,care urmau sa conduca meciurile Ceahlaului,gratis si asa a reusit sa promoveze echipa.
  Acum plateste avocati,care la randul lor dau mai departe,asigurandu-i linistea. Copii astia amarati,ce serviciu,i-ar putea face ? Din pacate,nu-i singurul responsabil pt. situatia asta,mai sunt vreo cativa care ar putea beneficia de „servicii juridice” si atunci se explica de ce consilierii tac si ei malc.
  Si apoi copii si nepotii acestora sunt sanatosi si excelent ingrijiti,de ajungem la vorba : „satulul nu crede pe cel flamand”.

  1. Robert.V spune

   uââ marus uââ…cari îi smenu uâ bâsist emigrat in tabara cîsligâtoari uâ?!

 8. cititor ziar de Piatra Neamt spune

  Cu privire la viitorul Romaniei – COPII – a fost cea mai discriminata categorie – daca analizam si cu privire la BUGETUL celor 588 de INTERLOPI din Parlamentl Romaniei au gasit banii, dar in schimb pentru „10” leide a mari alocatia acestei categori NU sa mai gasit banii….

  Sa intelegem ca actuala clasa Politica INTERLOPA isi doreste sa distruga ” Viitorul Romaniei ” ??? – A

 9. cititor ziar de Piatra Neamt spune

  NU este o noutate ;;) – cat din aceasta suma a fost pentru PARANDARAT ??

  Dar acum stim cu toti ca aceste clanuri din baroul Neamt NU mai raspund penal conform :
  Legea care la data 20 decembrie 2010 modificarile la Legea nr.51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, legea de modificare fiind publicata in Monitorul Oficial in 28 decembrie 2010. Altfel spus, articolul “Amendamentul care ii scapa pe avocati de raspundere penala
  •25. Dupa alineatul (6) al articolului 37 se introduce un nou alineat, alin. (61), cu urmatorul cuprins: „(61) Avocatul nu raspunde penal pentru recomandarile si opiniile profesionale pe care le comunica clientului sau si nici pentru actele juridice pe care le propune clientului sau, urmate de savarsirea de catre client a unei fapte prevazute de legea penala. Prezentul alineat nu se aplica in cazul infractiunilor prevazute de Codul penal la art.155 – art.173, art.174 – art.192, art.197 – art.204, art.205 – art.206, art.236 – art.244, art.273 – art.277, art.279 – art.281, art.303 -art.307, art.308 – art.313, art.314 – art.316, art.317 – art.330, art.331 – art.347, art.348 – art.352, art.353 – art.355, art.356 – art.361.” e in vigoare de trei saptamani si produce efecte juridice. “

  NU generalizez …..Detin un astfel de contract.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate