Târgul de Nunți, ediția a VIII-a. Cuplurile care se pregătesc de nuntă sunt așteptate la Pavilionul Expozițional

0

Vineri, 18 martie, la Pavilionul Expozițional Municipal din Piatra-Neamț a debutat cea de-a VIII- a ediție a TÂRGULUI DE NUNȚI. Evenimentul fost organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț, în colaborare cu casa de modă Annami Couture.
Tărgul de Nunți a reunit cele mai cunoscute branduri ale județului specializate în realizarea de evenimente, oferind viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii şi servicii pentru o nuntă la care fiecare cuplu visează.
Tinerii care sunt gata să-și întemeize o familie vor găsi aici de la invitaţii de nuntă, până la aranjamente florale, decoraţiuni inedite, meniuri speciale, îmbrăcăminte pentru miri şi mirese, dar şi pentru domnişoarele de onoare şi nași.
La deschiderea oficială, alături de Mihai Apopii, președintele CCI Neamț, au participat primarul Dragoș Chitic și Dan Manoliu, vicepreşedintele Consiliului Județean Neamț.
Firmele prezente aici sunt adevăratele branduri din județul Neamț, care s-au poziționat foarte bine în ceea ce înseamnă industria de evenimente. Cred că vom face afaceri foarte bune și mi-am propus ca pe viitor Piatra-Neamț să fie o destinație pentru evenimente. Cred cu tărie că acest oraș merită un pavilion expozițional de cel puțin 2.000-3.000 de metrii. Astfel, Piatra-Neamț va deveni o țintă pentru această industrie de târguri și expoziții, a declarat președintele CCI Neamț.
Cu prilejul acestui eveniment, primarul Dragoș Chitic a adresat și el câteva cuvinte.
„În primul rând vreau să menționez că acest parteneriat între Primăria Piatra-Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț dă roade, iar un exemplu este și evenimentul de astăzi. Totodată remarc și faptul că, în spațiul în care ne aflăm, aici, la etaj, prin acest parteneriat, Camera de Comerț și industrie a investit în modernizare. Acest lucru ne bucură, deoarece avem o zonă expozițională, chiar dacă nu la dimensiunile pe care și le dorește președintele CCI. Avem o zonă în care putem realiza evenimente, a menționat primarul Dragoș Chitic.
La final s-a ciocnit o cupă de șampanie în cinstea evenimentului, iar jocul ansamblului  folcloric ”Codrii Neamțului” a înveselit atmosfera.
Cei care doresc să pună bazele unei familii sunt aștepțați la Târgul de Nunți în perioada 18-20 martie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate