2 eleve din Piatra-Neamţ s-au calificat la etapa naţională a concursului “Alege! Este dreptul tău”

0

Sâmbătă, 12 martie 2016, la Liceul Tehnologic Economic – Administrativ Piatra-Neamţ s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursului Naţional “Alege! Este dreptul tău” pe teme de protecţia consumatorilor. Acest concurs este organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.
Pentru acest an, tema concursului a fost Comerțul online, iar din județul Neamț au participat 5 elevi de liceu.
Din partea Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ au participat doamnele cms. şef adj. Natalia Hruşcă, cms. sup. Laura Michiuşcă şi cms. sup. Floricica Trofin.
În urma testului de cunoştinţe de specialitate şi a prezentării eseului pe primul loc s-au clasat elevele Teofana-Ioana Ţurcanu-Costin, clasa a IX-a şi Teona Cobzariu, clasa a XI-a, amândouă de la Liceul Tehnologic Economic – Administrativ Piatra-Neamţ. Pe locul al II-lea s-au clasat elevii Denisa Stafie, clasa a-IX-a de la Colegiul Tehnic „Petru Poni ” Roman şi Andreea Maria Braiș, clasa a-XI-a de la Liceul Comercial „Spiru Haret” Piatra-Neamţ.
Podiumul a fost completat de elevii Georgiana Azamfirei, clasa a IX-a, de la Colegiul Naţional „Gh. Asachi” Piatra-Neamţ și Mircea Pavlov, clasa a XI-a, de la Colegiul Tehnic „Danubiana” Roman.
Etapa naţională a acestei competiţii se va desfăşura, în perioada 27 iunie – 1 iulie 2016, la Tabăra Delfin de la Năvodari, unde vor participa elevii clasaţi pe locul I la etapa judeţeană.

concurs

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate