Unde mergem în weekend?

6

Vineri, 11 martie, ora 21.00, trupa COCO revine la KM 0,  pentru a se întâlni cu prieteni vechi și pentru a-și face prieteni noi. Aceștia vin cu chef de cântat și cu siguranță vor fi la înălțime!

resize (1)

Vineri, 11 martie, ora 22.00, Tequila Bowling  așteaptă doamnele și domnișoarele să ia parte la show-ul oferit de Flamingo Boys și Cornel Păsat.
resize (2)

 

Sâmbătă, 12 martie, ora 21.00, Km 0 vă invită să-i ascultați pe Vasile Mardare si Vali Moldovan, două VOCI care și-au pus amprenta definitiv asipra muzicii folk de la noi. Dacă ar fi să amintim doar de piesele Cabana și Marea Irlandei ar fi destul, dar mai sunt multe, multe cântece nemuritoare!

resize (4)

Sâmbătă, 12 martie, ora 23.00, la Chaplin’s Pub va concerta, alături de propriul band, Maria Cojocaru, tânăra din Sibiu care în 2012 a impresionat juriul de la Vocea României.

resize (5)

Duminică, 13 februarie, ora 19.00, la Teatrul Tineretului are loc premiera spectacolului ”Câinele”, de Valentin Krasnogorov, regia şi scenografia Horaţiu Mihaiu
Din distribuție fac parte:  Florin Mircea jr/ Răzvan Bănuţ, Ecaterina Hâţu/Loredana Grigoriu și Ingrid Robu.

resize

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Maria Alistar spune

  Unde este apa )))***

 2. Constantin Toma spune

  În Nirvana să ne purificam. ..

 3. Lucica Stroici spune

  mergem la Bistrita sa ne spalam! :))))

 4. Catalin Dabija spune

  Să ne spălăm. :)))

 5. Ana Avasilcai spune

  Stam acasa ! Cu ce sa ne spalam ?

 6. Iulian Dochita spune

  Să căutăm apă fraților….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate