ISU Neamț: Misiuni pentru protecţia comunităţii

0

Miercuri, 02.03.2016, începând cu ora 09:00, echipaje de pompieri din fiecare subunitate cu autospeciale de intervenţie au executat misiuni de protecţie a comunităţii. Activităţile au constat în recunoaşteri în teren, în vederea identificării sau verificării surselor de apă şi căilor de acces, şi în instructaje privind modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă şi acordarea primului ajutor de bază, adresate elevilor din ciclul primar al unităţilor de învăţământ, propuse de şefii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, care au participat la activitate.
Astfel, ieri, au fost executate activităţi pentru protecţia comunităţii în comunele Gârcina (Şcoala Gimnazială Gârcina), comuna Moldoveni (Şcoala Gimnazială Moldoveni), comuna Brusturi (Şcoala Generală “Eremia Irimescu”) şi comuna Farcaşa (Şcoala Gimnazială “Ioan Luca”). Militarii vor desfăşura acest gen de misiuni în toate unităţile teritorial-administrative din zona de competenţă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ.

 

protec2

 

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate