Unde mergem în weekend ?

0

Vineri, 26 februarie, începând cu ora 11.00, la Pavilionul Expozițional Municipal, are loc deschiderea Târgului de Mărţişor. Astfel, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” propune publicului iubitor de frumos o expoziţie cu vânzare, în care, alături de mărţişoare tradiţionale, se vor regăsi măşti populare, cusături şi ţesături, icoane pe lemn şi sticlă, împletituri din sfoară, ceramică şi artă decorativă.Cu intenţia de a păstra tradiţia populară străveche din prag de primăvară, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” propune publicului iubitor de frumos o expoziţie cu vânzare, în care, alături de mărţişoare tradiţionale, se vor regăsi măşti populare, cusături şi ţesături, icoane pe lemn şi sticlă, împletituri din sfoară, ceramică şi artă decorativă.

resize

Vineri, 26 februarie, ora 20.00, Ze Germans te invită să te lași purtat de pașii dragostei și să le fii alături la cea mai faină petrecere de Dragobete! Voluntarii Asociației Senc Civic, ți-au pregătit multe surprize, printre care și un concurs de dans!
Înscrierile la concursul de dans se fac pe pagina evenimentului sau direct la petrecere. Pot participa perechi gata formate sau, pentru cei care nu au pereche, se pot forma și în seara concursului, prin tragere la sorți.
Intrarea este liberă !
Premiul I – o cină romantică la Restaurant Noir
Premiul II – un voucher în valoare de 50 lei la Pizzeria Il Campione
Premiul III – un voucher în valoare de 50 lei la Chaplin’s Pub

resize (1)

Vineri, 26 februarie, ora 20.00, Crepes d’Art vă invită la o emoționantă seară, marca Ducu Bertzi.
Ducu Bertzi & Friends este un proiect nou (lansat în primăvara lui 2015), care reia anumite piese vechi, dar include și melodii noi, într-un format și sound inedit. Alături de Ducu Bertzi urcă pe scenă: Tavi Iacob (keybords), Neculae Constantin (chitară și voce), Irina Furdui (vioară) – o adevărată „reprezentare națională”: artiști din patru zone diferite ale țării, un mariaj fericit al geografiei muzicale: Maramureș (Ducu Bertzi), Oltenia (Tavi Iacob), Dobrogea (Irina Furdui) și Moldova (Lae Constantin).

resize (2)

Sâmbătă, 27 februarie, ora 19.00, Teatrul Tineretului vă așteaptă la premiera spectacolului Chelnerul Mut, după Harold Pinter, în regia lui Rareș Pîrlog. Din distribuție fac parte: Florin Hrițcu, Răzvan Bănuț și Rareș Pîrlog.

resize (3)

Sâmbătă, 27 februarie, ora 22.00, TRUPA DE ACOPERIRE se pregătește să încingă spiritele în Artist Lounge Piatra-Neamț.
Cu un playlist variat mergând de la café-concert până la muzică de petrecere și o interpretare în stil propriu bazată pe experiența muzicienilor din trupă, TDA este recomandată pentru a încinge atmosfera oricărui eveniment.

 

resize (4)

Duminică, 28 februarie, ora 10.00, la Central Plaza Hotel  se organizează Ziua Porților Deschise, Evenimentul se adresează viitorilor miri, dar și celor care sunt implicati direct în organizarea de nunti, designeri, magazine de rochii de mireasă, costume bărbătești și ținute pentru miri, încălțăminte de gală, artă floristică, creatori de bijuterii, band-uri de cover-uri, formații de muzică pentru nunta, Dj, artă fotografică și videografică, școli de dans și accesorii pentru nunți.

resize (5)

Duminică, 28 februarie, ora 20.00, Tonique Club te invită la o seară EXCLUSIV dedicată fetelor!
Vă așteaptă o reprezentație unică oferită de TabooBoys, într-un spectacol incendiar realizat și pus în scenă de Remus Barbu!

resize (6)

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate