13 jandarmi din Neamț înaintați în grad

1

Marţi, 1 august a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ a avut loc festivitatea de înaintare în grad, la termen, a 13 jandarmi (4 ofiţeri şi 9 subofiţeri), în conformitate cu prevederile Legii 80/1995 privind statutul cadrelor militare.

Aşadar, a fost avansat la gradul de colonel – domnul Cristinel Bucălău, şeful Serviciului Resurse Umane, la gradul de maior – domnul Florin Stângu, comandantul Detaşamentului 4 Roman iar la gradul de căpitan – domnul Gavril Bistricianu şi domnul Cristian Văduva, ambii ofiţeri specialişti în cadrul inspectoratului.

Totodată, Paul Boangiu a primit gradul de plutonier adjutant şef, Ion Hâra şi Ionel Ambrosă au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant, Alexandru Ionuţ Luca are gradul de plutonier major şi tot de astăzi, Marius Florin Matei, George Sorin Barbu, Marius Ciobanu, Ciprian Ştefan şi Cătălin Ciobanu sunt avansaţi la gradul de plutonier.

Inspectorul şef al IJJ Neamţ, maiorul Radu Olariu, a înmânat noile grade tuturor militarilor avansaţi, după care i-a felicitat şi le-a urat succes în activitate.

De asemenea, tot cu 1 august a.c., doi subofiţeri au fost mutaţi în interes de serviciu de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita la Jandarmeria Neamţ. În acest sens, plutonierul major Ovidiu Tinca şi sergentul major Emilian Creţu au ales să vină mai aproape de casă şi să execute misiunile alături de colegii lor de la Neamţ. Adaptarea la noul loc de muncă nu ar trebui să fie o problemă pentru cei doi militari, dat fiind faptul că unul dintre ei (Ovidiu Tinca) a mai lucrat în cadrul instituţiei nemţene iar celălalt a efectuat stagiile de practică pe timpul cât era elev al şcolii militare de subofiţeri.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Mimi Fluerasu spune

    Succes dragilor si la grade cat mai mari!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate