Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 24 august 2019
  • :
  • :

12 august, Ziua Internaţională a Tineretului

Tinerețea este zâmbetul viitorului în fața unui viitor necunoscut care e insuși viitorul, și e firesc să fie fericită. S-ar spune că rasuflarea ei este făcută din speranță – Victor Hugo

Astăzi, 12 august, este celebrată Ziua Internațională a Tineretului. Este o ocazie de a susține și aprecia eforturile tinerilor pentru  promovarea păcii, a drepturilor și libertăților omului.

12 august a fost declarată Ziua Internaţională a Tineretului, la recomandarea Conferintei Mondiale a Ministrilor responsabili cu problemele tineretului, desfăsurată la Londra între 8-12 august 1998.

Tema aleasă pentru acest an este „Transforming education” și scoate în evidenţă eforturile de a face educaţia mai incluzivă şi mai accesibilă tuturor tinerilor.

Eforturile și contribuțiile tineretului în domenii precum prevenirea conflictelor, precum și susținerea  incluziunii, a dreptății sociale sau a păcii durabile, sunt de apreciat, având un efect pozitiv semnificativ pentru întreaga omenire.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *