12 august, Ziua Internaţională a Tineretului

0

Tinerețea este zâmbetul viitorului în fața unui viitor necunoscut care e insuși viitorul, și e firesc să fie fericită. S-ar spune că rasuflarea ei este făcută din speranță – Victor Hugo

Astăzi, 12 august, este celebrată Ziua Internațională a Tineretului. Este o ocazie de a susține și aprecia eforturile tinerilor pentru  promovarea păcii, a drepturilor și libertăților omului.

12 august a fost declarată Ziua Internaţională a Tineretului, la recomandarea Conferintei Mondiale a Ministrilor responsabili cu problemele tineretului, desfăsurată la Londra între 8-12 august 1998.

Tema aleasă pentru acest an este „Transforming education” și scoate în evidenţă eforturile de a face educaţia mai incluzivă şi mai accesibilă tuturor tinerilor.

Eforturile și contribuțiile tineretului în domenii precum prevenirea conflictelor, precum și susținerea  incluziunii, a dreptății sociale sau a păcii durabile, sunt de apreciat, având un efect pozitiv semnificativ pentru întreaga omenire.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate