11.5 milioane lei pentru CJ Neamț și Municipiul Piatra-Neamț, din fondul de rezervă

0

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Guvernul a alocat, în ședința de astăzi, peste 400 de milioane de lei, din Fondul de rezervă bugetară, unităților administrativ-teritoriale.

Fondurile au fost solicitate de Consiliile Județene pentru acoperirea costurilor serviciilor de asistență socială și de protecție a copiilor, respectiv de autoritățile locale pentru acoperirea unor datorii legate de serviciile de termoficare și a unor cheltuieli ale proiectelor comunităților locale, anunță ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Ministrul a subliniat: fiecare Consiliu Județean va primi, în mod egal, suma de 6,5 milioane de lei, iar fiecare reședință de județ va primi 5 milioane de lei.

Astfel, potrivit actului normativ adoptat, 105 UAT-uri primesc, până la sfârșitul anului, 476.500.000 de lei. Fondurile alocate, astăzi, prin Hotărârea Guvernului, sunt necesare pentru finalizarea investițiilor publice finanțate de stat sau din fonduri UE, precum și pentru cheltuieli urgente ale autorităților publice locale.

Total Județul Neamț, din care:11.500.000 lei
Județul Neamț6.500.000 lei
Municipiul Piatra Neamț5.000.000 lei
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate