100 de caini husky ucisi cu sange rece

3

Compania Outdoor Adventures  a ordonat masacrarea a 100 de caini husky dupa ce afacerea a devenit neprofitabila odata cu finalizarea Olimpiadei de Iarna. Se pare ca un angajat al acestei companii a primit daune pentru stress post-traumatic cauzat de faptul ca a fost pus sa ucida acesti caini, spunand ca a asistat la scene teribile. Un post de radio din British Columbia a declarat ca este in posesia documentelor care atesta faptul ca cei 100 de caini au fost impuscati sau li s-a taiat gatul si au fost ingropati intr-o groapa comuna. Compania nu a contestat acuzatiile, insa nu a dorit sa ofere niciun comentariu pe marginea problemei. Marcy Moriarty, coordonatorul anchetei de la Societatea pentru Prevenirea Cruzimii Impotriva Animalelor din British Columbia, a declara ca ofera o deosebita atentie acestui caz.

Gh.F.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. anonim spune

    la fel* scz de greseala,dar la ceea ce scrie in subiectu asta te umplii de nervi pe asa oameni

  2. anonim spune

    Cat de retardat sa fi frate sa faci asa ceva…astia nu-s oameni sunt gunoaie merita sa fie ucisi al fel cum au facut si ei…macar de ar fi dat anunt sa-i vanda barem le gasea cate un loc la fiecare nu sa-i omoare….

  3. caini spune

    Sa le fie rusine ca au facut lucrur acesta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate