10.000 de euro se vor da din banii contribuabililor unui nemtean umilit de politie

2

CEDO a acordat 10.000 de euro unui bărbat din Neamţ, umilit de autorităţi în 2005. Mai exact, poliţiştii l-au legat de un copac în curtea instituţiei şi l-au ţinut trei ore în frig.
Motivul? Bărbatul a îndrăznit să se plângă primarului că ajutorul pe care îl primea pentru o problemă de sănătate se micşorase nejustificat. În loc să fie ascultat, omul s-a trezit luat pe sus de poliţie.
În timp ce autorităţile din Neamţ au respins plângerea făcută de bărbat împotriva poliţiştilor, judecătorii de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului i-au dat dreptate.
Citeste mai mult

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. popa gheorghe adrian spune

    Banii acestia trebuiesc recuperati de la militienii care au facut ticalosia…abia in ziua aceea colegii lui vor fi corecti pana la Dumnezeu, cand vor plati din buzunar abuzurile. ACUM NU PLATESTE NIMENI!!! Luati cazul Italiei, cum se comdamna la CEDO statul italian se si dispune inceperea urmaririi penale impotriva judecatorilor ce au dat ultima solutie si actiune in despagubiri pentru eroare grava sau culpa….dar ce vorbim noi de Italia…pana acolo sunt 2000 km 🙂

  2. popa gheorghe adrian spune

    Sa nu ne mai miram…singurul for care nu este corupt este CEDO. Justitia in Romania NU EXISTA!!! Politia prinde gainarii si porumbarii…iar miliardarii si milionarii se plimba „pe aripile vantului”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate