1 octombrie – Zi dedicata celor in varsta

0

Primăria şi Consiliul Local Piatra-Neamţ vor fi şi anul acesta alături de persoanele vârstnice cu ocazia Zilei Vârstnicului. Astfel, în şedinţa de consiliu local din data 16.09.2013 s-a aprobat organizarea în parteneriat cu Uniunea Judeţeană a Pensionarilor Neamţ şi cu Sindicatul Pensionarilor Neamţ a două mese festive dedicate persoanelor în vârstă în datele de 29, respectiv 30 septembrie, festivităţi ce vor fi finanţate de către municipalitate cu câte 15.000 lei. De asemenea, în aceeaşi şedinţă consilierii locali au aprobat încheierea unui parteneriat cu Fundaţia Procarit în vederea organizării unui spectacol în data de 1 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor Neamţ şi a unui parteneriat cu Fundaţia de Îngrijiri Comunitare Piatra-Neamţ pentru organizarea unor festivităţi dedicate Zilei Vârstnicului şi a împlinirii a 15 ani de activitate.
Pentru persoanele vârstnice care vor să petreacă ziua de 1 octombrie în aer liber, împreună cu nepoţii sau cu prietenii, SC Perla Invest SRL, societate a Consiliului Local Piatra-Neamţ, va acorda gratuitate la transportul cu telegondola şi la intrarea în Parcul Zoo.
Complexul Muzeal Judeţean Neamţ se va alătura municipalităţii pietrene şi va acorda gratuitate pensionarilor la intrarea în muzee în data de 01 octombrie.
Accesul gratuit la respectivele obiective turistice se va face pe baza buletinului sau a cărţii de identitate şi a cuponului de pensie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate