„Promoţii” la „Zilele Bibliotecii Judeţene”

0

 Ediţia din acest an a „Zilelor Bibliotecii Judeţene”, care debutează luni, 21 mai a.c., oferă – potrivit unei tradiţii binecunoscute publicului dedicat bibliotecii – , nu numai o mare diversitate de evenimente, ci şi câteva surprize, între care se află câteva campanii de informare stradală şi două serii de „promoţii”.

Astfel, cei care nu se numără încă printre cei peste 8.000 de posesori ai unui permis de frecventare a bibliotecii pe anul în curs, nu trebuie să piardă ocazia de a afla că, pe parcursul celor două săptămâni de manifestări, ce se vor încheia vineri, 1 iunie, pot beneficia şi de două excelente oportunităţi la primirea permisului. Prima este dedicată copiilor de până la 14 ani (inclusiv), înscrierea lor efectuându-se gratuit pe întreg parcursul celor două săptămâni. Cea de a doua se adresează tinerilor şi adulţilor, cărora, cu prilejul înscrierii (2 lei pentru elevi, şomeri, pensionari şi 3 lei pentru celelalte categorii de adulţi), li se oferă gratuit interesanta carte de drumeţie „Cărări în Ceahlău” de dr. Gheorghe Iacomi, cu trasee, hărţi şi evocări ale tradiţiilor istorice, religioase, turistice şi de legendă ale falnicului masiv ce străjuieşte judeţul nostru şi întreg lanţul Carpaţilor Orientali.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate