„Let`s Do It, România!” in Piatra Neamt

0

Proiectul „Let`s Do It, România!”  îşi propune curăţarea mormanelor de gunoi generate de oameni în arealele naturale ceea ce este un gest frumos , o mobilizare educativa si un indemn pentru nesimtiti de a arunca in continuare gunoaiele aiurea ca se gasesc niste prosti care sa le adune .
Cred ca ar fi util ca din cand in cand autoritatile locale sa organizeze si cate o actiune  „Let`s Guitz, România!” in care sa amendeze aspru porcii ce arunca gunoaiele aiurea . Romanul pana ce nu aude ca cineva a luat o amenda usturatoare nu se invata minte .
Desi actiunea duce cu gandul la detasamentele de pionieri si grupele de soimi ai patriei care faceau acelasi lucru pe vreamea lui raposatu , acest gen de activitati sunt binevenite pe fondul unei mari dureri la basca manifestate atata de autoritati cat si de unii nemtenii care merg la mici si bericioaica in natura .

Satocrac Vasile


sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate