“Let’s do it, Romania!” – Retrospectiva

1

Let’s do it, Romania!”, reprezintă unul dintre cele mai ample proiecte naţionale de implicare socială, având ca scop curăţarea arealelor naturale ale ţării de deşeuri într-o singură zi – 24 septembrie 2011. Proiectul face parte dintr-o mişcare internaţională “Let’s do it, World!”, începută în anul 2008 în Estonia şi continuată cu succes în anii următori în Letonia, Lituania, Portugalia şi Slovenia.


Ziua Curăţeniei Naţionale, la cea de a doua ediţie, şi-a propus ca obiective: curăţarea de deşeuri depozitate necorespunzător in ecosisteme naturale, responsabilizarea şi sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa adoptării unui comportament responsabil faţă de mediu.

La nivelul judeţului Neamţ, proiectul a fost derulat în areale naturale limitrofe oraşelor Piatra Neamţ, Roman, Târgu Neamţ, Bicaz, Roznov, cât şi în localităţi din mediul rural. Proiectul a fost coordonat de o echipă de voluntari ai Asociaţiei “People to People” Roman şi s-a bucurat de susţinerea următorilor parteneri: Instituţia Prefectului – Judeţul Neamţ, Consiliul Judeţean, Agenţia pentru Protecţia Mediului, GNM – CJ Neamţ, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Administraţia Naţională ”Apele Române” şi Inspectoratul de Jandarmi – Neamţ, Direcţia Silvică Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Tely spune

    Este o initiativa demna de laudat,trebuie sa le uram mult succes celor ce se implica in mentinerea unui climat sanatos, pentru viata noastra de zi cu zi, si sa contribuim fiecare dintre noi atit cit putem la mentinerea starii de curatenie a mediului in care traim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate