Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 octombrie 2018
  • :
  • :

Susțineți printr-un vot nemțenii noștri nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

votSucursala Neamț a Colegiului Național al Asistenților Sociali a desemnat pentru al patrulea an consecutiv profesioniștii din domeniu pentru a participa la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială.

Aceștia pot fi votați începând de astăzi,, 20 februarie iar cei care vor obține un număr cât mai mare de voturi vor intra în etapa de jurizare ce va avea loc în intervalul 28 februarie-13 martie. Finaliștii vor fi premiați în seara de gală care va avea loc pe data de 21 martie, la Ateneul Român, amfitrioana evenimentului fiind Andreea Marin. Evenimentul este organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali și, la fel ca la edițiile anterioare, gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai implicați profesioniști dar şi a celor care prin munca lor au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Lista completă a nominalizărilor poate fi consultată pe site-ul gala.cnasr.ro iar cei care doresc să susțină profesioniștii nemțeni pot vota accesând secțiunea VOT 2017.

Votul online se va desfășura în perioada 20 februarie (ora 10.00) – 27 februarie (ora 00.00).

Nominalizările Colegiului Neamț pentru întreaga activitate desfășurată anul trecut în județ sunt următoarele:

Categoria Asistenţi Sociali ai Anului 2017 

Categoria Personalităţi care Susţin Asistenţa Socială

  • Click aici pentru vot: Premiul pentru jurnalism – Catrinel Cojocaru – corespondent Antena1
  • Click aici pentru vot: Premiul instituţia anului – Asociaţia umanitară „Codrin – ocrotiţi copiii ce vor rămâne copii” din Piatra Neamț.2 comentarii la “Susțineți printr-un vot nemțenii noștri nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *