Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
 • :
 • :

România nu vrea să cumpere elicoptere de la americani, ci să le producă aici, în țara noastră

În ultima perioadă, spațiul public a fost invadat de o informație manipulatoare prin care românilor li se spune un adevăr militar sub o formă pacifistă. Majoritatea titlurilor sunt de genul ”România vrea să cumpere elicoptere de atac pentru armată de la compania americana Bell Helicopters”.

În realitate, Guvernul vrea să construiască în România o fabrică de elicoptere împreună cu cei de la Bell Helicopter și de la aceasta fabrică, făcută în colaborare cu americanii pe teritoriul României, să fie cumpărate elicopterele.

Deci, România va produce elicoptere de atac apărând astfel pe teritoriul țării noastre un nou punct de atacat în cazul unui conflict în regiune.

Cheia în care Guvernul vă oferă această informație este una manipulatoare pentru ca dumneavoastră să nu fiți revoltați că se investesc bani într-o fabrică de armament în loc să se investească în orice altceva mult mai util într-o țara unde industria e la pământ și ne vindem toate resursele minerale pentru că nu avem capacitatea de a le prelucra noi.

iosub Robert
7 comentarii la “România nu vrea să cumpere elicoptere de la americani, ci să le producă aici, în țara noastră

 1. radu

  Elicopterele vor fi , in cel mai bun caz,asamblate in Romania, si nu fabricate!Toate componentele vin din afara , de la noi se va folosi doar ceva forta de munca.Pe de alta parte, e o marlanie din parte Romaniei fiindca avem deja o colaborare cu Eurocopter care a facut deja fabrica langa Brasov…Dar, merita cheltuiala pentru ca dl. presedinte si „Prima Doamna” sa se traga in poza cu Trump…

  Raspunde
  1. das Reich

   Noi nemtenii n-am reusit sa facem o hala ca lumea pt o piata. Cine stie ce iese daca imbinam kit-uri de Cobra AH 1 W…..
   Eurocopter-ul propunea elicoptere de transport ca inlocuitor pt batranele Pume (IAR 330). Cu siguranta vom lua si dintr-alea (pt ca se bagase pe felie si Sikorski cu al sau UH 60 Black hawk).

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *