Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
  • :
  • :

Redeschiderea drumului Piatra-Neamț – Roman ar putea avea loc astăzi, în jurul orei 15:00

Drumul național DN 15 D Piatra Neamț – Roman este închis începând cu data de 21.04.2017 ora 07.00. Se lucrează și la această oră cu freze și echipaje pentru degajarea drumului. Se estimează că circulația se va putea relua astăzi, în jurul orei 15:00. Până atunci este necesar să așteptați în zona filtrelor sau să folosiți rute ocolitoare.

Actualizare: Drumul Piatra-Neamț – Roman a fost redeschis vineri, 21 aprilie, la ora 14:00. Pe celelalte drumuri din județ se circulă în condiții de iarnă.

trafic
Un comentariu la “Redeschiderea drumului Piatra-Neamț – Roman ar putea avea loc astăzi, în jurul orei 15:00

  1. Andra Cozma

    Mașinile au rămas blocate de la ora 4.00 si nu de la 7.00. La ora 7.00 au venit drumarii si domnii politisti care erau foarte sensibili si se adresau conducătorilor auto folosind cuvinte care nu le fac cinste nici lor ca persoane si nici uniformei pe care o poarta. Atunci au blocat ei accesul pe acest tronson de drum…dar pana atunci?…Unde ati fost domnilor drumari si domilor politisti?

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *