Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 20 septembrie 2018
  • :
  • :

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, în Bruxelles, la Comitetul European al Regiunilor

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, participă zilele acestea la cea de-a 125-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor, la Bruxelles, organism al Uniunii Europene din care face parte ca reprezentant al Uniunii Consiliilor Județene din Romania.

În prima zi, președintele CJ Neamț a fost prezent la deschiderea oficială și a participat la dezbateri pe teme de actualitate.

„Pe ordinea de zi a întâlnirii de astăzi am avut sesiunea oficială de deschidere a celei de-a 15-a săptămâni europene a regiunilor și orașelor <Regiunile și orașele lucrează pentru un viitor mai bun> cât și dezbateri cu membrii Comitetului European al Regiunilor pe teme de actualitate pentru ţările pe care le reprezentăm, cum sunt cele privind sistemele de transport inteligente cooperative, punerea în aplicare a politicilor de mediu sau reforma sistemului de resurse proprii al UE în contextul următorului cadru financiar multianual pentru perioada de după 2020.”, a precizat Ionel Arsene.

„Este deosebit de important faptul că regiunea și județul nostru sunt reprezentate în acest organism al Uniunii Europene,  deoarece ne permite implicarea directă în procesul legislativ al UE cu impact asupra orașelor și regiunilor noastre.”, a mai punctat preşedintele CJ Neamţ.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *