Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 19 martie 2019
  • :
  • :

Elevi si jandarmi pe Ceahlau

Aproximativ 50 de elevi de la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” Oneşti, parteneri în cadrul Clubului de Turism Montan „NEMIRĂM” au fost conduşi pe traseele montane din masivul Ceahlău de către jandarmii din Durău şi Bicaz.
Elevii au hotărât ca scurta vacanţă prilejuită de liberul acordat cu ocazia Sărbătorii Sfântului Andrei să o petreacă în Staţiunea Durău şi au transmis o solicitare către Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ prin care cereau sprijin de la jandarmii montani.
Astfel pe parcursul celor trei zile jandarmii i-au condus pe elevi pe traseele turistice până la Cascada Duruitoarea, Vârful Toaca, Cabana Dochia, Izvorul Muntelui, tinerii fiind impresionaţi de frumuseţea zonelor montane nemţene.
Sorin Ifrim, profesor la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” Oneşti:
„Vrem să mulţumim jandarmilor pentru sprijinul acordat, nişte oameni deosebiţi care fac cinste acelor locuri. Am văzut o zonă deosebit de frumoasă şi sper ca timpul să-mi permită să revin alături de elevii mei în Judeţului Neamţ că ne-au rămas foarte multe locuri de vizitat.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *