Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 octombrie 2018
  • :
  • :

233.957.000 lei prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri comunale din Județul Neamț

Lăudat sau criticat, guvernul PSD a alocat resurse pentru județul Neamț mai mult decât a alocat orice alt guvern al României de la revoluție și până în prezent. Iată o altă sumă de 233.957.000 lei alocată prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri comunale din Județul Neamț .

Drumurile finanțate se află în localitățile: Agapia, Bahna, Baltatesti, Bara, Bicaz, Bicazu Ardelean, Botesti, Candesti, Costisa, Cordun, Cracaoani, Damuc,  Dobreni, Draganesti, Dragomiresti, Dulcesti, Dumbrava Rosie, Farcasa, Gadinti, Gheraesti, Ghindaoani, Girov, Grumazesti, Hangu, Icusesti, Margineni, Negresti, Piatra Neamt, Piatra Soimului, Poiana Teiului, Razboieni, Roman, Sagna, Secuieni, Stanita, Stefan cel Mare, Tazlau, Tibucani, Timisesti, Tupilati, Urecheni, Valea Ursului

 
Un comentariu la “233.957.000 lei prin PNDL 2 în anul 2017 pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri comunale din Județul Neamț

  1. Dan

    PSD a fost cel mai mult la guvernare duap revolutie. Daca la atatia ani s-au gandit sa aloce banii astia cand in alte parti chestiile astea s-au facut de ani buni ar trebui sa nu mai pot de dragul PSD, mi se pare cam urat. Neamtul, pe ultimele locuri la salariul mediu pe tara si pe primele locuri la oameni plecati a suferit cel mai mult de pe urma guvernarilor PSD. Asa ca oricat de mult m-ar bucura ca in sfarsit se aloca bani, sa fim realisti. Suntem unul din judetele de la coada si asa vom fi mereu pentru ca avem niste parlamentari si alesi jalnici pe care ii intereseaza votul si atat. Iar Arsene pe care il ridicati in slavi nu suporta critica (si ma refer la critica, nu injurii sa fie clar) incat blocheaza orice critica de pe pagina sa de Facebook. Un adevarat democrat ce sa zic!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *